Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belarus traktori
  • 17.04.2017. 08:00

Belarus 892 i 952 traktori dobili novi dizajn!

Jeste li znali da je svaki deseti traktor u svetu Belarus? Ove godine predstavljen je i novi dizajn Belarus 892 i 952 traktora.

Foto: Agropanonka
  • 20.788
  • 1.277
  • 0

Belarus su beloruski traktori koji se proizvode od 1946. godine u fabrici MTW u Minsku. Na proizvodnji Belarus traktora zaposleno je više od 20.000 ljudi. Sama proizvodna grupa Belarus obuhvata više od 10 fabrika koje učestvuju u proizvodnom procesu.

Najpoznatiji Belarus traktori su MTZ modeli koji se proizvode od 1953. godine. Traktori Belarus MTZ ulaze u grupu najjeftinijih traktora po konjskoj snazi, koji se mogu prodavati na zahtevnom evropskom, a i našem tržištu, a da zadovoljavaju sve tražene uslove prilikom registracije, koji se odnose na sigurnost rada i ekološko očuvanje prirode.

Belarus traktori - pouzdani i povoljni

Belarus traktori pokazuju odlične uspehe prilikom obavljanja svih poljoprivrednih poslova. Dizajnirani su za razne poljoprivredne aktivnosti i pripremljeni za montirane, polumontirane mašine, vučne mašine. Dostupni su sa tri, četiri ili šest cilindara, od 8 kVt do 355 kVt.

Nedavno je predstavljen novi dizajn modela 952 i 892!

Novi dizajn modela 952 i 892 (Foto: Agropanonka)

Belarus 952

Belarus 952 traktor je dizajniran za razne poljoprivredne poslove s montiranim, polumontiranim i vučenim mašinama, kao i za prevoz. Ima sinhronizovan menjač brzine, prednju osovinu sa zupčanikom za redukciju.

Belarus 892

Traktori serije 800 s pogonom su na sva četiri točka. U ponudi traktora serije 800 mogu se pronaći brojne opcije modela traktora i dimenzija guma Belarus 820 i Belarus 892. Ova serija dostupna je i s balansom težine zadnjih ili prednjih točkova, hidrauličnim sistemom s kontrolom dubine, mogućnošću kabine, spacer pločama i tako dalje. Traktor ima 88,4 KS, maksimalne je težine sedam tona. Specifičnost ovog modela je prednja pogonska osovina s konusnom redukcijom.

Poljoprivrednike širom sveta privlače Belarus traktori upravo zato što su pouzdani, jednostavni za upravljanje i održavanje, a imaju i razumnu cenu.

Foto: Agroklub


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner