Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rapid RDA 400S
  • 22.01.2018. 08:00

Fascinantna preciznost Vaderstad Rapid sejalice!

Predstavljamo sejalicu Vaderstad Rapid RDA 400S za rad sa velikom preciznošću!

  • 604
  • 67
  • 0

Predstavljamo sejalicu Vaderstad Rapid RDA 400S.
Ova vučena sejalica koristi se za rad s velikom preciznošću u direktnoj setvi kao i redukovanoj i konvencionalnoj obradi zemljišta.
Razmak između redova ulagača semena na ovom priključku je 12,5 centimetara. Karakteriše ga hidraulički sistem raspodele semena - "Vaderstad Fenix".

Sejalica je opremljena radarom, pneumatskim sistemom distribucije semena, hidrauličnim podešavanjem dubine setve i perima za zagrtanje semena. Sistem stalnih tragova ima podesivi razmak od 175 centimetara, a priključak poseduje i zadnja svetla, daljinski upravljač za kalibražu i offset postavljene packer točkove iza ulagača. Sistem za distribuciju ovog priključka osigurava tačno raspodeljivanje semena od 1,5 do 400 kilograma po hektaru, što je fascinantna preciznost.

Sistem stalnih tragova ima podesivi razmak od 175 centimetara

Radna širina ovog priključka je 4 metra, transportna širina 3, a transportna visina 3,1 metar. Kapacitet rezervoara je 2.900 litara, a težina je 5.200 kilograma. Minimalna snaga traktora za vuču ove mašine je od 130 do 280 konjskih snaga, a preporučena brzina setve od 10 do 14 kilometara na sat.

Izvor i foto: Agroklub


Tagovi

Vaderstadt Sejalica Rapid RDA 400S Obrada zemljišta Seme