Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken
  • 04.02.2016. 12:00

Inovacija iz Lemkena za semena i đubriva!

Na sajmu Agritehnica 2015., Lemken je predstavio Solitair 23 - prednji rezervoar za skladištenje i doziranje semena i đubriva, prvi takve vrste u njihovoj bogatoj ponudi priključaka.

  • 588
  • 50
  • 0

Na sajmu Agritehnica 2015., Lemken je predstavio Solitair 23, prednji rezervoar za skladištenje i doziranje semena i đubriva, prvi takve vrste u njihovoj bogatoj ponudi priključaka. Solitair 23, proširuje ponudu kompanijinih proizvoda za pneumatsku tehniku setve sa uređajem koji može da se kombinuje sa mnoštvom drugih mašina za pripremu zemljišta i setvu, čime se proširuje njegova primena.

U kombinaciji sa novom Azurit sejalicom za pojedinačno seme, koja je takođe predstavljena na Agritehnici, Solitair 23 može, na primer, biti korišćen za đubrenje ispod korena, a povezan sa rotacionom drljačom i montiranom sejalicom, može da se koristi za setvu uljane repice i žitarica. Dodatna primena obuhvata simultano đubrenje kod rada sa sejalicom, međusetvu i đubrenje zemljišta.

Pouzdan transport velike količine semena ili đubriva

Solitair 23 kombinovan sa Zirkon rotacionom drljačom i sejalicom

Solitair 23 je dizajniran kao posuda pod pritiskom, za pouzdan transport semena. On dozvoljava transport velike količine semena ili đubriva, do 500kg po hektaru, koje može lako biti ravnomerno raspoređeno čak i na velike distance.

Zahvaljujući novom sistemu doziranja preko svrdala, Solitair 23 ima veliki rezervoar od 2.000l, iako ima malu visinu. Četiri uređaja za doziranje obezbeđuju precizno snabdevanje semenima i đubrivom, a poseban dodatak omogućava pravilnu setvu finih semena.

Opcioni merač u rezervoaru pruža, onome koji upravlja, informacije o trenutnom stanju napunjenosti rezervoara i potrošnji.

Više raznovrsnosti za setvu i đubrenje

Semena i đubriva se uz pomoć creva koja su sprovedena ispod traktora, transportuju do razdelnika koji se nalazi na kombinaciji uređaja. Creva mogu da budu srpovedena i sa jedne strane traktora. Konektori su takođe dostupni sa sistemom brzodejstvujuće spojnice da bi se smanjilo vreme pripreme. To omogućava jednostavno povezivanje sa širokim spektrom mašina za pripremu zemljišta.

Sofisticirani i kompaktni dizajn plastičnog rezervoara omogućava odličnu vidljivost napred. Rezervoar se lako može napuniti preko širokog ulaza i pomagala za punjenje. Kutija za lako skladištenje potrebnog pribora se nalazi sa strane. Solitair 23 može da se kombinuje sa pritisnim valjkom sa gumenim točkovima ili modularnim tegovima za održavanje ravnoteže traktora sa priključcima.

Za više informacija o Solitair 23, kontaktirajte kopmaniju Lemken na jedan od dole navedenih kontakata!


Tagovi

Lemken Solitair 23 Prednji rezervoar Rotaciona drljača Agritehnica Seme Đubrivo Rezervoar


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Bulevar Jovana Dučića 2, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 69 780 345, e-mail: slavkovic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Unutrašnjost drevnog manastira Svetog Nikole u Vranju.