Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIP
  • 10.10.2016. 13:30

Kosilice za ceo svet!

Poljoprivredno gazdinstvo Van Loon je ujedinilo rešenja SIP tehnologije i sopstvenu inovativnost. Kreirali su vanserijsku kombinaciju kosilica.

  • 5.133
  • 256
  • 0

Porodično poljoprivredno gazdinstvo, Van Loon Farme iz Mičigena (SAD) ima šest farmi i 9.000 grla stoke. Njihov cilj je proizvodnja visoko kvalitetnog mleka, zbog čega su im neophodne velike količine energetski bogate hrane. Kosidba lucerke je na svakih 28 dana.

Površine koje obrađuju su izuzetno velike i iz tog razloga su im potrebne pouzdane i visoko efikasne mašine. Rešenje koje zadovoljava njihove potrebe pronašli su sa druge strane okeana. Odučili su se za kosilice slovenačke kompanije SIP. Kada su u pitanju velike obradive površine - travnjaci, bilo kakav kvar ili problem sa mehanizacijom predstavlja gubitak vremena za pripremu hrane. Inovativni sistem obezbeđivanja diskova pomoću sigurnosnog vijka sistema QCS sa brzo izmenljivim noževima, predstavljaju jedinstvene sisteme kompanije SIP koji su osvojili porodicu Van Loon.

SIP Silvercut disc 900

Kada se ujedine tehnologija i inovativnost

Kako bi postigli veću produktivnost, Van Loon-ovi su ujedinili rešenja SIP tehnologije i sopstvenu inovativnost. Kreirali su vanserijsku kombinaciju kosilica radne širine 15 metara. "Zajedno su složili" dve kosilice Silvercut disc 900 koje se kače pozadi na traktor. Napred je zakačena prednja kosilica Silvercut disc 340 F. Prednja kosilica opremljena je sa inovativnim priključkom za kačenje F-flow (plivajući položaj), što obezbeđuje potpuno prilagođavanje konfiguraciji terena.
Van Loon-ovi konstantno teže da povećaju produktivnost svoje mehanizacije. Istovremeno njihov cilj je smanjenje troškova uz smanjenu potrošnju goriva i vremena potrebnog za obavljanje radnih operacija. Kao jedan od vodećih proizvođača mleka u regiji, veruju da će u saradnji sa kompanijom SIP lakše postići zadate ciljeve i na taj način postati jedan od vodećih igrača u mlečno - prerađivačkoj industriji.
Za više informacija o svim modelima kompanije SIP, možete im se obratiti na jedan od dole navedenih kontakata!


Foto prilog


Tagovi

SIP strojna industrija Van Loon Kosilice QCS sistem Silvercut disc 340 F Silvercut disc 900 Poljoprivredno gazdinstvo Mičigen SAD


Partner

SIP Strojna industrija d.d.

Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 (0) 3 703 85 00, e-mail: prodaja.rs@sip.si web: http://www.sip.si/pocetna

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić