Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • LEMKEN
  • 11.09.2018. 12:00

Lagani plug sa šest brazdi LEMKEN Juwel 7 M sada sa povećanim radnim zahvatom

LEMKEN proširuje svoju Juwel 7 M seriju plugova sa posebno ekonomičnim modelom sa šest brazdi!

Foto: LEMKEN
  • 935
  • 65
  • 0

LEMKEN proširuje svoju Juwel 7 M seriju plugova sa posebno ekonomičnim modelom sa šest brazdi. Ovaj plug ima hidraulični UniTurn okretni mehanizam s mehaničkim podešavanjem nagiba. Njegova kratka rotaciona osovina (prečnika 120 mm) osigurava precizno i sigurno kretanje pluga.

S prečnikom okvira od 120 mm, šestobrazdni Juwel dizajniran je za srednje traktore od 100 do 200 KS. Mehanički mehanizam omogućuje podešavanje četiri radne širine, a hidraulična MV verzija omogućava stalno prilagođavanje uslovima terena. Nagib se podešava pomoću matice za zatvaranje i zaustavljanje, ovo je podešavanje odvojeno za svaku stranu posebno. S maticama za zatvaranje lako se rukuje i ujedno štite od nečistoće kako bi se osiguralo što lakše prilagođavanje terenu.

d
Centar za podešavanje pluga Juwel 7 M

Standardna oprema uključuje dokazana Dural tela. DuraMaxx tela dostupna su kao opcija, a izrađena su od specijalnog čelika otpornog na habanje bez rupa od bušenja, što je LEMKEN-ova inovacija koja donosi 150% duži vek trajanja! Kako DuraMaxx tela nisu zašrafljena, već postavljena na bazu tela, moguće ih je brzo i lako zameniti i mogu biti u potpunosti iskorišćena.

Juwel 7 M je dostupan sa predplužnjacima, koji se mogu podesiti bez alata i različitim Uni točkovima za kontrolu dubine. Točkovi osiguravaju pouzdanu kontrolu dubine i omogućuju brz i lagan prelaz iz transportnog u radni položaj, bez potrebe za kontrolnim lancem.

vd
Juwel 7 M s ojačanim ramom

Šetobrazdni plugovi Juwel 7 M i MV biće dostupni od 2019. godine, a za više informacija obratite se stručnjacima kompanije LEMKEN na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

LEMKEN Plug 6 brazdi Juwel 7 M DuraMaxx


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Bulevar Jovana Dučića 2, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 69 780 345, e-mail: slavkovic@lemken.com web: http://www.lemken.com