Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • LEMKEN Gmbh
  • 18.04.2019. 18:00

LEMKEN predstavlja delove od visoko kaljenog čelika!

Od sada, LEMKEN deli svoj raspon potrošnih delova obrade zemljišta na Dural (dugi vek trajanja) i DuraMaxx (izuzetno dug vek trajanja) linije proizvoda kako bi zadovoljio različite zahteve kupaca.

Foto: LEMKEN
  • 530
  • 58
  • 0

Potrošni delovi su značajan ekonomski faktor za bilo koje poljoprivredno gazdinstvo i odabir bi se trebao temeljiti na lokalnim uslovima uzgoja i predviđenim površinama. Od sada, LEMKEN deli svoj raspon potrošnih delova obrade zemljišta na Dural (dugi vek trajanja) i DuraMaxx (izuzetno dug vek trajanja) linije proizvoda kako bi zadovoljio različite zahteve kupaca.

LEMKEN je specijalizovan za proizvodnju opreme za obradu zemljišta. S obzirom na njihovu vlastitu proizvodnju, koja uključuje i postrojenje za termičku obradu, nemačka kompanija tradicionalno fokusira svoje osnovne snage na dizajniranje i proizvodnju visokokvalitetnih delova za priključne mašine. Već sredinom osamdesetih godina prošlog veka, Dural plužna tela predstavljena su kao prva generacija potrošnih delova prepoznata kao sopstvena robna marka. Pre desetak godina, Dural plužna tela bila su praćena uvođenjem DuraMaxx plužnih tela izrađenih od posebno kaljenog čelika, čime je produžen vek trajanja za 150%.

d
Termička obrada Dural plužnih tela (foto: LEMKEN)

LEMKEN je od tada proširio svoj portfolio delova otpornih na habanje kako bi pokrio područje obrade strništa. Raspon potrošnih delova za kultivator LEMKEN Karat, na primer, sada uključuje ceo spektar karbidnih delova koji dopunjuju postojeći standardni čelik i tvrde delove.

dbfv
Karbidni delovi na kultivatoru Karat (foto: LEMKEN)

Osim toga, uz dokazanu standardnu specifikaciju diskova ponuđenih za Rubinovu kompaktnu drljaču, LEMKEN sada nudi diskove izrađene od visoko kaljenog čelika, čime se osigurava 20% duži vek trajanja. Budući da se LEMKEN-ov asortiman visokoefikasnih potrošnih delova kontinuirano širi kako bi obuhvatio sve ostale tipove opreme, LEMKEN sada prodaje ove proizvode pod svojim poznatim DuraMaxx brendom a dodatno je proglasio Dural brend kao svoju trajnu standardnu ponudu.

VDC
DuraMaxx tela na montiranom plugu Juwel 8 (foto: LEMKEN)

Za više informacija obratite se prodajno-stručnom timu kompanije LEMKEN na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

LEMKEN Potrošni delovi Plug Rubin Dural DuraMaxx Čelik Otpornost na habanje


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Bulevar Jovana Dučića 2, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 69 780 345, e-mail: slavkovic@lemken.com web: http://www.lemken.com