Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken
  • 26.09.2018. 08:00

LEMKEN predstavlja Solitair 23 za semena i đubriva

Rezervoar za seme ili đubriva može se koristiti na mnogo različitih načina za pripremu zemljišta i setvu u kombinaciji s različitim LEMKEN priključcima.

Foto: Lemken.com
  • 796
  • 72
  • 0

S prednjim rezervoarom Solitair 23, LEMKEN je proširio svoj raspon pneumatskih sejalica. Rezervoar za seme ili đubriva može se koristiti na mnogo različitih načina za pripremu zemljišta i setvu u kombinaciji s različitim LEMKEN priključcima.

Solitair 23 dopunjuje Azurit sejalicu za okopavine sa udvojenim redovima, a može se koristiti za setvu uljane repice i žitarica. Dodatne primene uključuju istovremeno đubrenje pri radu sa sejalicom, kultivaciju postrnih useva i primenu đurbenja u obradi zemljišta.

Rezervoar od 1.900 litara

Solitair 23 je dizajniran kao posuda pod pritiskom za siguran transport semena. Opcioni je dostupan merač. Omogućuje jednostavno merenje semena ili đubriva do 500 kg po hektaru koje može lako biti ravnomerno raspoređeno čak i na velike distance. Zbog naprednog mernog sistema, Solitair 23 ima veliki rezervoar od 1.900 l, uprkos tome što ima malu visinu. Četiri uređaja za doziranje obezbeđuju precizno snabdevanje semenom ili đubrivom. Opcioni merač pruža onome ko upravlja precizne informacije o trenutnoj napunjenosti rezervoara i potrošnji.

​Solitair 23 ima veliki rezervoar od 1.900 l

Semena i đubrivo se transportuju do razdelnika koji se nalazi na uređaju pomoću creva koja su smeštena ispod traktora, alternativno, creva mogu biti sprovedena i sa jedne strane traktora. Priključci su takođe dostupni sa sistemima za brzo spajanje kako bi skratili vreme postavljanja. To omogućuje jednostavnu povezanost s velikim brojem priključaka za obradu zemljišta.

Sofisticirani, kompaktni dizajn plastičnog rezervoara omogućuje odličnu vidljivost. Rezervoar se može lako napuniti kroz širok otvor. Solitair 23 može da se kombinuje sa pritisnim valjkom sa gumenim točkovima ili modularnim tegovima za održavanje ravnoteže traktora sa priključcima.

​Kombinacija LEMKEN Solitair 23 s prednje i Optidisc 25 priključka sa zadnje strane

Za više informacija o Solitair 23 rezervoaru, obratite se kompaniji LEMKEN na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

LEMKEN Sejalica Setva Mehanizacija Solitair 23 Đubrivo


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Bulevar Jovana Dučića 2, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 69 780 345, e-mail: slavkovic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Srećan vam Dan svete Julijana! :D Danas je običaj da se čovek dobro najede, a ko je sklon alkoholu, i dobro napije :D