Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken
  • 28.03.2016. 15:00

Lemkenov Titan od 14 brazdi!

Još jedna inovacija Titana 11 je opciono poboljšanje prianjanja, koje prenosi težinu sa pluga i prednje osovine traktora na njegovu zadnju osovinu i tako smanjuje njegovo proklizavanje.

  • 2.347
  • 95
  • 0

Nova serija, koja će prevazići mogućnosti Euro Titan i Vari Titan plugova, će po prvi put, u opsežnu ponudu Lemken plugova, dodati polunošeni obrtni plug od 14 brazdi.

Verzija sa četvorostrukim mehaničkim i hidrauličkim podešavanjem radne širine od 9-14 brazdi, omogućava radne širine do 770 cm. Titan 11 plugovi standardno imaju inovativna Dura Maxx telo pluga. Plužna daska i raonici su napravljeni od veoma tvrdog čelika, bez probijenih ili izbušenih rupa, da bi obezbedili veliku izdržljivost i naročito dug vek trajanja. Pošto oni nisu zašrafljeni, nego samo nakačeni, bez potrebe za alatom mogu biti zamenjeni brzo i jednostavno. Raonice su dostupne i od plastike za optimalno oranje čak i u vrlo lepljivim zemljištima.

U videu ispod teksta pogledajte Titan 11 polunošeni plug i njegove performanse u radu!

Titan 11 i za kamenita zemljišta

Titan 11 polunošeni plug
Titan 11 polunošeni plug

Za kamenita zemljišta, su takođe dostupni Lemken Titan 11 plugovi sa automatskom i hidromatskom zaštitom preopterećenja, kako bi se obezbedilo da se deflektujuća tela plugova uvek precizno vraćaju u svoju radnu poziciju, čak i u teškim uslovima. Velike dimenzije defleksionog raspona od 38 cm vertikalno i 20 cm bočno, omogućava doslednost rada bez prekida, čak i kod dubokog oranja. Ovo je moguće zbog velike okidačke snage, koja se može lako prilagoditi promenama stanja zemljišta iz udobnosti traktorskog sedišta.

Još jedna inovacija je opciono poboljšanje prianjanja, koje prenosi težinu sa pluga i prednje osovine traktora na njegovu zadnju osovinu i tako smanjuje njegovo proklizavanje. Ovo obezbeđuje optimalne uslove za veliku brzinu rada i smanjenu potrošnju goriva.

Pošto se kombinacija integrisanih valjaka za brazde sa montiranim plugom pokazala tako uspešna u rekonsolidaciji lakog do srednje lakog zemljišta, Lemken sada po prvi put nudi Flex Pack za polunošene plugove. To čini prevoz valjaka za brazde zgodnijim i štedi vreme, naročito za plugove sa velikom radnom širinom, koji su često problematični. Nema više potrebe za odvojenim transportom valjaka za brazde. Posebna karakteristika Lemken FlexPack-a kod Titan 11 polunošenih obrtnih plugova je automatsko podešavanje promenljivim radnim širinama.

Za više informacija o karakteristikama Titan 11 polunošenih plugova obratite se Lemkenovim predstavnicima na kontakte ispod teksta.


Tagovi

Lemken Titan Euro Titan Vari Titan Polunošeni plug Duboko oranje Kamenita zemljišta Dura Maxx Flex Pack


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Bulevar Jovana Dučića 2, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 69 780 345, e-mail: slavkovic@lemken.com web: http://www.lemken.com