Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 22.08.2017. 08:15

MF kombajn sa aktivnim ParaLevel izjednačavanjem nagiba

Massey Ferguson proširuje Activa S seriju novim ParaLevel modelima 7345 S MCS PL i 7347 S MCS PL. Uvođenjem aktivnog izjednačavanja nagiba do 20 i u kompaktnoj klasi, izbor za gazdinstva u brežuljkastim regionima postaje još opširniji.

Foto: Aleksandra Kekić, austrodiesel.at
  • 1.290
  • 98
  • 0

Massey Ferguson proširuje Activa S seriju novim ParaLevel modelima 7345 S MCS PL i 7347 S MCS PL. Uvođenjem aktivnog izjednačavanja nagiba do 20% i u kompaktnoj klasi, izbor za gazdinstva u brežuljkastim regionima postaje još opširniji.

Nakon uvođenja izuzetno robusne i pouzdane ParaLevel tehnologije na modelu MF Beta, ista je sada na raspolaganju i za Activa S modele sa 5 i 6 slamotresa sa sistemom MCS (Multi Crop Separator). ParaLevel izjednačavanje nagiba vrši naginjanje kombajna pomoću paralenih torzionih stabilazacionih šipki. Na taj način je moguća spoljna širina od 3,49m i uz široke pneumatike.

Nenadmašan odnos cene i kvaliteta

"Opremanje takođe i kompaktnih MF Activa S modela ovim izjednačavanjem nagiba je logičan sled", kaže Adam Šerif (Adam Sherriff), menadžer istraživanja tržišta Massey Ferguson žetvene mehanizacija za Evropu i Bliski istok. "MF Activa S modeli MF 7345 i MF 7347 sa pet i šest slamotresa pokazali su se izvanredno i sada postaju još atraktivniji sa poljoprivrednike koji vode računa o troškovima, jer se mogu fleksibilnije primenjivati, posebno na neravnom terenu. Oni nude nenadmašan odnos između cene i kvaliteta u ovom naročito senzibilnom tržišnom segmentu", dodao je.

MCS obezbeđuje povećanu, aktivnu separaciju zrna, naročito u teškim žetvenim uslovima

Ovi izuzetno popularni kombajni sa 5 i 6 slamotresa MF Activa S 7345 S (243 KS) i 7347 S (306 KS) su pre svega namenjeni poljoprivrednicima koji traže odgovarajuću mašinu sa povoljnom cenom, ali pritom ne žele da se odreknu pravog, hidrauličnog izjednačavanja nagiba za brežuljkasta polja. Udeo oranica, na kojima je razumno primeniti nagibni kombajn, je veći nego što se pretpostavlja. ParaLevel izjednačavanje nagiba pritom ne povećava samo bezbednost u radu i komfor za vozača, već ParaLevel modeli dodatno omogućavaju da se radi uz istu propusnu moć kao i u ravnici, pošto gubici zrna i čistoća zrna ostaju potpuno nepromenjeni. Njihovi ekonomični AGCO POWER motori pritom daju kontinuiranu snagu i dovoljan obrtni momenat za ravnomeran i efikasan rad uz relativno malu potrošnju goriva.

Specijalno razvijeni AGCO POWER motor kod modela MF ACTIVA 7345 S daje maksimalnu snagu od 243 KS (ISO), dok PowerBoost sa 30 KS dodatne snage podiže motor snage 276 KS kod modela MF ACTIVA 7347 S prilikom pražnjenja na 306 KS. Oni zadovoljajvaju zahtevne emisione standarde, između ostalog primenom selektivnog redukcionog katalizatora (SCR), tehnoligije koja se pokazala kao jednostavna, pouzdana, ekonomična i koja radi bez održavanja.

Ispod teksta pogledajte video prilog kombajna Active S u radu!

Novi MF 7300 ACTIVA S ParaLevel modeli su na raspolaganju kako sa različitim dopremnim sistemima tako i vršidbenim i separacionim sistemima. Tako izuzetno snažni vršidbeni bubanj radi ili u kombinaciji sa lančanim kosim transporterom i ABC-modulom (Active Beater Concave) ili ekskluzivnim valjkom za uvlačenje PFR (Power Feed Roller) u kombinaciji sa jedinstvenim MCS (Multi Crop Separator) sa zakretnom korpom za separaciju. MCS obezbeđuje povećanu, aktivnu separaciju zrna, naročito u teškim žetvenim uslovima - korpa za separaciju može se, zavisno od žetvenih uslova, brzo i lako zakretati prema spolja ili unutra.

Ponuda za apsolutno po meri skrojenu žetvenu mašinu u kompaktnoj klasi nikada nije bila veća.

Tabela 1: Pregled modela MF Activa kombajna

Model

MF Activa S 7345 PL

MF Activa S 7347 PL

AGCO POWER motor

7,4 litara,

6 cilindra sa SCR

7,4 litara,

6 cilindra sa SCR

Snaga motora (KS)

243

306 (uključujući 30 KS Boost)

Vozni pogon

Hidrostatički/4 brzine

Hidrostatički/4 brzine

Slamotres

5

6

Bunker za zrno

8600 litara

8600 litara

Glavne karakteristike:

  • Jedinstveno, automatsko ParaLevel izjednačavanje nagiba kompenzuje do 20% bočnog nagiba kod pogona na svim točkovima - sa pneumaticima 800/65 R 32 uz tranportnu širinu ispod 3,5 m
  • Na raspolaganju i bez pogona na svim točkovima i sa izjednačavanjem nagiba od 15%
  • Najmoderniji AGCO Power motori sa SCR (Selective CatalyticReduction) tehnologijom bez održavanja za izuzetno veliku snagu uz ekološku štedljivost
  • Nova ProLine kabina sa inovativnim, standardizovanim AGCO konceptom rukovanja
  • Širok izbor PowerFlow i FreeFlow hedera
  • Veliki vršidbeni bubanj sa osam dodatnih tegova i nezavisnim, električnim podešavanjem ulaza i izlaza korpe
  • Izbor između dva dokazana sistema separacije u zavisnosti od spektra primene i žetvenih uslova - sa vršidbenim bubnjem i odbojnim biterom: ABC-modul (Active Beater Concave) ili sa valjkom sa uvlačenje i rotacionim separatorom: PFR i MCS (Power FeedRoller i Multi Crop Separator)
  • 4,3 m dugi slamotresi sa visokim kaskadama za savršeno odvajanje preostalog zrna
  • Bunker zrna kapaciteta 8.600 l i cev za pražnjenje dužine 4,5 m ili 5,00 m i brzinom pražnjenja do 105 l/s
  • Moderan dizajn i velike bočne obloge koje se lako otvaraju za savršenu pristupačnost

Pogledajte MF kombajn Active S u radu:

Za više informacija obratite se kompaniji Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: Aleksandra Kekić, austrodiesel.at


Tagovi

Massey Ferguson Austro Diesel Kombajn Active S ParaLevel MF Beta Adam Šerif MF 7345 AGCO POWER


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poljoprivrednici u Vojvodini ostali su bez subvencija za gorivo za prolećnu setvu zbog nemarnog i nestručnog upravljanja u informacionom sistemu Ministarstva poljoprivrede e-agrar, saopštila je politička organizaacija Akcija progresivne Voj... Više [+]