Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken
  • 13.07.2017. 10:00

Novo izdanje Lemken Primus i Albatros prskalica!

Kompanija Lemken modernizovala je prskalice Primus i Albatros. Poboljšane su ne samo tehničke karakteristike, već i njihovo upravljanje. Pogledajte performanse novih verzija Primus i Albatros!

Foto: lemken.com
  • 1.487
  • 115
  • 0

Kompanija Lemken modernizovala je prskalice Primus i Albatros. Poboljšane su ne samo tehničke karakteristike, već i upravljanje prskalicama. Manji model Primus potpuno je obnovljen iznutra i spolja.

Kontrole su sada jasnije raspoređene i sve glavne veze su centralno integrisane ispod zaštitnog poklopca. Atraktivan dizajn poboljšan je kružnim profilima, LED osvetljenjem i spektrom boja koja je u skladu s drugim Lemken prskalicama.

Nove funkcije uključuju i radni kompjuter i terminal. Lemken je u kabinu ugradio novu opremu s intuitivnim grafičkim korisničkim interfejsom na terminal CCI-50, koji dolazi sa standardnim modelima. DGPS prijemnik se može ugraditi ako korisnik želi da koristi CCI aplikacije, kao na primer automatsku kontrolu širine sekcija prskalice ili za paralelno praćenje. Primus i Albatros modeli serije 12 imaju ISOBUS kao standard koji dozvoljava upravljanje korišćenjem bilo kojeg kompatibilnog terminala.

Albatros ima hidrauličnu rudu što podrazumeva da prskalica 100% prati tragove traktora.

Prskalice Primus i Albatros prošle su proces redizajna

Osnovna verzija Primus modela sada ima i cirkulacionu liniju, što znači da osigurava ravnomerno nanošenje tečnosti za prskanje koja je trenutno dostupna celom širinom prskalice čim se uključi. EES modeli imaju automatizovanu hidrauliku, a proces čišćenja može se udobno kontrolisati iz kabine. Ima i fleksibilnu vučnu traku koja operaterima omogućuje priključivanje prskalice na gornjem ili donjem položaju. Kapacitet rezervoara za čistu vodu povećan je i na 320 litara.

Primus 10 i 12 s unapređenim kontrolama i priključcima

Nove verzije modela Primus i Albatros mogu se poručiti od jula 2017. godine.

Primus 10 i Primus 12 biće dostupne s kapacitetom rezervoara zapremine od 2.400 do 4.400 litara i krilima radne širine od 15 do 30 metara, dok će Albatros 10 i Albatros 12 imati kapacitet rezervoara od 4.000 do 6.200 litara i krila radne širine od 15 do 39 metara. Homologovana brzina i jedne i druge prskalice je 40 km/h.

Albatros 12

Za više informacija obratite se kompanijii Lemken na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: lemken.com


Tagovi

Lemken Prskalice Primus Albatros LED osvetljenje DGPS prijemnik ISOBUS EES modeli Rezervoar


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Bulevar Jovana Dučića 2, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 69 780 345, e-mail: slavkovic@lemken.com web: http://www.lemken.com