Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken
  • 31.10.2017. 14:30

Plavi Diamant na sremačkim njivama

Diamant 11 je Lemkenov odgovor na zahteve današnjih velikih farmi koje zahtevaju primenu mehanizacije koja je laka za rukovanje i koja nudi visoku ekonomičnost.

Foto: lemken.com
  • 2.519
  • 197
  • 0

Lemken mehanizacija za obradu zemljišta, setvu i zaštitu, namenjena je primarno profesionalnim proizvođačima. Decenijama su poznate serije plugova Diamant.
Poslednjih godina, Lemken je dokazao svoju kompetentnost u području standardne obrade zemljišta, obrade strništa, drugih efikasnijih metoda obrade i precizne setvene tehnologije kroz veliki broj uspešno predstavljenih i prihvaćenih inovacija.

Lemken Diamant ore njive Srema

Kompanija je pravila pionirske korake u razvoju tehnologije, a do sada je predstavila inovacije posvećene razvoju plugova koje smanjuju troškove obrade zemljišta za one koji su odabrali baš Lemken tehnologiju. Jedni od njih su i firma "Nova Budućnost d.o.o" Žarkovac. Direktor Milan Živanović nam je rekao: "Obrađujemo preko 6.000 hektara obradivih površina i potrebna nam je dobra, kvalitetna i pouzdana mehanizacija.

Ne smemo da dozvolimo da u vreme intenzivnih poljoprivrednih radova imamo kvarova i zastoja. Zato smo se odlučili na kupovinu Lemken mehanizacije, odnosno priključnih mašina.

Oprema nam je stigla pre mesec dana i već se pokazala kao veoma pouzdana na našim njivama. Dugo smo razmišljali o kupovini i na kraju smo se odlučili za proizvođača Lemken, jer smo shvatili da je to najozbiljnija frima za proizvodnju opreme u poljoprivredi koja posluje u Srbiji. Čuli smo mišljenja i drugih poljoprivrednika i preduzeća i nismo pogrešili. Njihova mehanizacija, priključne mašine i oprema su najoptimalnije rešenje za naše uslove proizvodnje."

Živanović dodaje da su se opredelili za polunošene plugove sa valjcima Variopack modeli:

  • Lemken Diamant 11 6+1 sa valjkom Lemken VarioPack 110 WDP 70 zahvata 3,2m;
  • Lemken Diamant 11 5+1 sa valjkom Lemken VarioPack 110 WDP 70 zahvata 2,8m;

Veliki izbor različitih tipova plugova, kao i mnogobrojne opcije omogućavaju izbor traktora i opreme za najrazličitije tipove zemjišta i veličine obradivih površina.

Diamant 11 - uređaj visokog kvaliteta u plavoj boji

Diamant 11 je Lemkenov odgovor na zahteve današnjih velikih farmi koje zahtevaju primenu mehanizacije koja je laka za rukovanje i koja nudi visoku ekonomičnost.

Sa DuraMaxx telima za naročito dug životni vek. Zavaljujući dužoj rudi plug je izuzetno lak za manevrisanje i brzo okretanje čak i na uskom terenu. Dostupan je u četiri različite širine radnog zahvata od 33 do 60 cm ili sa kontinuirano hidrauličnom podesivom radnom širinom za svestranu upotrebu u širokom spektru tla i vremenskih uslova.

Ponuda Diamant plugova u standardnoj opremi sa rastojanjem između plužnih tela je od 100 cm a opciono od 120 cm, što omogućava zaoravanje velike količine žetvenih ostataka. Svi polunošeni Diamant plugovi mogu biti opremljeni sa hidrauličnim pojačivačem trakcije koji praktično omogućava da se smanji proklizavanje traktora oko 10% a samim tim smanjuje se i potrošnja goriva.

Za savršeno oranje - udobnost i efikasnost, u nastavku pogledajte video prilog:

Za više informacija obratite se kompanijii Lemken na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: lemken.com


Dokumenti


Tagovi

Diamant 11 Lemken Plug Srem Nova Budućnost Milan Živanović Obrada zemljišta VarioPack Durra Maxx


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Bulevar Jovana Dučića 2, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 69 780 345, e-mail: slavkovic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u