Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Challenger traktori
  • 19.06.2017. 08:00

Po čemu su posebni Challenger guseničari?

Challenger proizvodi robusne, izdržljive i ekonomične mašine. Dostupni su do 646 KS, MT800E serija traktora pruža vrhunsku produktivnost i performanse traktora za ozbiljne poljoprivrednike!

Foto: challenger-ag.com
  • 2.094
  • 264
  • 0

Challenger je jedan od ponosnih, vodećih brendova koji čine AGCO kompaniju. Veliki raspon mašina koji čine porodicu Challenger u Evropi, Africi i na Bliskom Istoku proizvedeni su u najkvalitetnijim, najsavremenijim, specijalizovanim proizvodnim pogonima širom sveta. Challenger proizvodi robusne, izdržljive i ekonomične mašine. Dostupni su do 646 KS, MT800E serija pruža vrhunsku produktivnost i performanse traktora za ozbiljne poljoprivrednike!

Jedini traktori razvijeni posebno za rad s gusenicama, Challenger traktori imaju neverovatnu kombinaciju motora koji su bez premca, posebno menjač i moćni hidraulični sistem, kao što je Mobil-Trac™ sistem. To je sistem s minimalnim klizanjem, tako da više radite za manje vremena i štedite gorivo.

Duge i široke gusenice kao i prednji i zadnji točkovi raspoređeni su tako da zaštite zemljište od sabijanja.

Udobna vožnja na zahtevnim terenima

Opti-Ride™ suspenzija poboljšava udobnost i omogućuje da se gusenice podižu nezavisno, kako bi pružile najudobniju vožnju na najzahtevnijem terenu.

Sistem namenjen 16/4 powershift prenosu, prenosi ogromnu snagu u svim zupčanicima, s elektronskom kontrolom koja nudi širok raspon automatskih načina prebacivanja kako bi se održala produktivnost pri optimalnoj uštedi.

Challenger MT800E serija traktora

Prostrana, klimatizovana kabina Pinnacle View odlična je radna sredina, uz vrhunsku vidljivost i potpunu kontrolu pomoću sistema Tractor Management Centre (TMC) i displeja.

Visok kapacitet podizanja traktora

Jednostavan i sveobuhvatan sistem upravljanja One-Touch™ pruža potpunu kontrolu jednim dodirom dugmeta. Vodeći hidraulični i kontrolni sistem pruža snagu na zahtev rukovaoca. Povišeni rezervoar za ulje zadržava protok ulja i pritisak celo vreme.

Visoki kapacitet podizanja od 18 t dostupan je s opcionim upravljačem s tri tačke ili dodatnom hidrauličnom kontrolisanom vučom koja posebno povećava prilagodljivost.

U videu pogledajte Challenger MT800E u radu!

Foto: challenger-ag.com


Tagovi

Challenger guseničar Traktor AGCO MT800E serija Mobi-Trac sistem


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner