Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 03.12.2019. 12:00

Serija traktora MF 6700 S proglašena za mašinu 2020. godine

Massey Ferguson sa zadovoljstvom obaveštava da je nova serija MF 6700 S na sajmu Agritehnika u Hanoveru proglašena za mašinu 2020. godine i da je u kategoriji traktora srednje veličine zauzela prvo mesto.

  • 634
  • 133
  • 0

Massey Ferguson sa zadovoljstvom obaveštava da je nova serija MF 6700 S na sajmu Agritehnika u Hanoveru proglašena za mašinu 2020. godine i da je u kategoriji traktora srednje veličine zauzela prvo mesto.

Dvadeset stručnih redakcija iz 11 zemalja dodelile su po 12. put ovu međunarodno priznatu nagradu u okviru sajma Agritehnika.

Serija MF 6700 S pruža veću produktivnost

Tijeri Lote (Thierry Lhotte), potpredsednik i direktor Massey Fergusona za Evropu i Bliski Istok, prilikom dodele nagrade je izjavio: "Ova nagrada odaje priznanje zalaganju svih zaposlenih Massey Fergusona u Boveu koji unose sve svoje sposobnosti i iskustvo kako bi razvili četvorocilindrične traktore sa 200 KS koji su inovativni, sa pristupačnom cenom i jednostavni za rukovanje".

"Međutim, nova serija MF 6700 S nudi mnogo više. Svojim kompaktnim dimenzijama, izuzetnim odnosom snage i težine i najmanjim krugom okretanja u svojoj klasi ovi traktori povezuju maksimalan učinak sa izvanrednom svestranošću", dodao je. Massey Ferguson je objedinio najnovije tehnologije i dokazane dizajne kako bi osigurao da novi traktori serije MF 6700 S pružaju veću produktivnost uz niske eksploatacione troškove.

Ovih pet modela snage od 135 KS do 180 KS profitiraju od sistema Engine Power Management (EPM) koji povećava snagu do 20 KS, što MF 6700 S sa 200 KS čini najjačim četvorocilindričnim traktorom na svetu. Motori ispunjavaju stroge zahteve faze V zahvaljujući naprednom "All-in-One" sistemu naknadne obrade izduvnih gasova koji ne zahteva održavanje. Jedina promena tu je dodatni katalizator čađi. Ceo sistem je sada montiran bočno ispod kabine, čime je očuvan izvanredan pogled preko vitkog i uskog poklopca motora. Izduvna cev je sada zapravo tanja nego ranije.

Predstavnici Austro Diesel-a sa nagradom

Jednostavno održavanje smanjuje eksploatacione troškove uz duge intervale održavanja 600 sati za motor i 1.800 sati za prenosnik. Novo, automatsko hidraulično podešavanje podizača smanjuje troškove još više: ovaj sistem bez održavanja za 2.400 sati štedi do 1.950 evra.

Svi modeli MF 6700 S faze V su na raspolaganju po izboru sa kontinualnim Dyna-VT (CVT) ili novim Dyna-6 Super-Eco prenosnikom. Ova najnovija verzija dokazanog semi-powershift prenosnika omogućava traktorima da uz samo 1.500 o/min postignu brzine do 40 km/h, što dovodi do značajnih ušteda goriva.

Najnovija Super Eco verzija smanjuje potrošnju goriva

Za maksimalan komfor rada automatski brine Dyna-VT, preko kojeg vozač može da podesi bilo koju brzinu uz svaki broj obrtaja motora kako bi se podigla produktivnost, povećao komfor i poboljšao kvalitet rada. Radi u intuitivnim režimima vožnje koji se mogu lako prilagoditi svim zadacima i uslovima. Najnovija Super Eco verzija smanjuje potrošnju goriva time što postiže 40 km/h uz samo 1.450 o/min.

Najnoviji terminal na dodir Datatronic 5 sa displejem veličine 9 inča od Massey Fergusona spada u serijsku opremu u specifikaciji Exclusive, dok je za modele Efficient na raspolaganju kao opcija. Ovaj ISOBUS kompatibilni terminal se lako koristi i radi na principu tableta koji vozaču omogućava da brzo i jednostavno pristupi podešavanjima i da ih menja. Datatronic 5 ne obuhvata samo potpuno upravljanje traktorom i mašinom, već se može koristiti i kao sveobuhvatan Precision Farming paket sa MF vođenjem, MF Section Control i MF Rate Control.

Kao alternativa na raspolaganju stoji Fieldstar 5 za specifikacije Essential i Efficient. On takođe koristi intuitivan terminal na dodir kako bi osigurao ISOBUS kompatibilnost i opsluživao kompletan paket MF Technologies.


Tagovi

Massey Ferguson Austro Diesel MF 6700 S Agritehnika Hanover Mašina godine


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kako prepoznati pepelnicu, a kako plamenjaču? Što nam je činiti ako su biljke napadnute, a kako prevenirati ove pojave? Uskoro više!
Foto: Shutterstock/Saad315/Montree Srihawong