Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacije
  • 27.12.2016. 11:30

13. Zimski seminar farmera na Tari

13. Zimski seminar farmera održaće se od 29. januara do 04. februara 2017. godine na Tari.

Foto: Facebook Vojna ustanova
  • 1.698
  • 81
  • 0

Klub 100P plus, udruženje poljoprivrednika iz Novog Sada, na Tari organizuje 13. Zimski seminar farmera, koji će se održati od 29. januara do 04. februara 2017. godine u hotelu Omorika.

I na ovom seminaru će biti aktuelne teme iz oblasti poljoprivrede gde će učesnici imati priliku da porazgovaraju sa predstavnicima naučnih institucija, ministarstava, banaka i trgovačkih kuća.

Aktivno učešće poljoprivrednika

Prošle godine je Zimski seminar okupio veliki broj učesnika, među kojima i 50-ak najvećih svetskih proizvođača poljo mehanizacije, zaštitnih sredstava, semena, najveće banke, trgovačke kuće.
Govorilo se o pravilnom korišćenju zaštitne opreme u poljoprivredi, kreditiranju u agraru, predstavljeni su najnoviji trendovi razvoja poljoprivredne mehanizacije. Takođe se moglo dosta čuti i o bolesti pšenice kao i o parazitima u suncokretu. Ono što je poljoprivrednicima, između ostalog posebno privuklo pažnju, bila je priča o IPARD programu. Ova tema je izazvala diskusiju i jedan deo prisutnih poljoprivrednika uzeo je aktivno učešće u njoj.

Seminar na Tari opravdao očekivanja

Zašto baš Tara? Vojna ustanova Tara sa svoja tri objekta i hotelom Omorika, gde se odvija i centralni deo ovog dešavanja, pruža idealne uslove za boravak, a sama planina Tara van stručnog dela, ima puno toga da ponudi u pogledu turizma. Poljoprivrednici imaju priliku da u ovm periodu kada odmaraju od svakodnevnih obaveza spoje ugodno i korisno.

Ovo je izvrsna prilika i za komercijalni sektor čiji će predstavnici imati priliku da predstave novitete, a kako je to za Zimski seminar farmera, već uobičajeno, i ove se godine očekuje bogat program.

Foto: Facebook Vojna ustanova "Tara"


Tagovi

Klub 100P plus Seminar Tara Poljoprivrednici Edukacija


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner

KLUB 100P plus

Vladike Ćirića 33, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 (0) 21 3015 055, e-mail: office@agroplus.rs web: http://www.agroplus.rs/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.