• Klub 100P plus
  • 30.12.2019. 13:00
  • Zlatiborski okrug, Tara

16. Zimski seminar farmera u januaru na Tari

Predstojeća edukacija poljoprivrednih proizvođača održaće se od 26. januara do 01. februara 2020. godine na Tari.

Foto: Verica Matić
  • 788
  • 39
  • 0

 Klub 100 P plus, udruženje poljoprivrednika iz Novog Sada, organizuje na Tari 16. Zimski seminar farmera, koji će se održati od 26. januara do 01. februara 2020. godine u hotelu Omorika.

Ispod teksta potražite satnicu predavanja za svaki dan.

I na ovom savetovanju poljoprivrednika, posetioce očekuje bogat program koji obuhvata nova saznanja, trendove i tehnologije, ali i ponude firmi iz oblasti mehanizacije i opreme, rezervnih delova, mineralnih đubriva, pesticida, semena, maziva, bankarski krediti, osiguranje u poljoprivredi. Takođe i ove godine biće organizovana predavanja iz oblasti agrarne politike i IPARD fondova.

Seminar poljoprivrednika na Tari: 15 godina prestižne manifestacije

Prošle godine ovaj seminar okupio je veliki broj učesnika, među kojima i oko pedeset najvećih svetskih proizvođača poljo mehanizacije, zaštitnih sredstava, semena, najveće banke, trgovačke kuće.

Govorilo se o pravilnom korišćenju zaštitne opreme u poljoprivredi, kreditiranju u agraru, predstavljeni su najnoviji trendovi razvoja poljoprivredne mehanizacije. Ono što je poljoprivrednicima, između ostalog posebno privuklo pažnju, bila je priča o IPARD programu

Osim stručnog dela, svi posetioci moći će da uživaju i u prirodnim lepotama Tare, koje će imati priliku da upoznaju tokom slobodnog vremena.


Dokumenti


Tagovi

Klub 100P plus Seminar Tara Poljoprivrednici Edukacija


Autorka

Ivana Živanić

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.


Partner

KLUB 100P plus

Vladike Ćirića 33, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 (0) 21 3015 055, e-mail: office@agroplus.rs web: http://www.agroplus.rs/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ambrozija je po visini skoro kao i kukuruz... :-(