• Dani šljive
  • 23.08.2021. 13:30
  • Gradačac

48. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije "Dani šljive u Gradačcu"

Tokom "Dana šljive" biće organiozovano i mnoštvo stručnih savetovanja i predavanja, a Sajam će pratiti bogat kulturno-zabavni program, najavljuju organizatori.

Foto: Mario Relatić
  • 98
  • 5
  • 0

Po redu 48. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije "Dani šljive u Gradačcu" održaće se od 25 do 28. avgusta u Sportskoj dvorani "Skenderija" u Gradačcu u Bosni i Hercegovini koja je tradicionalno mesto održavanja Sajma. 

Ove godine organizaciju ovog značajnog sajamskog događaja sa dugogodišnjom tradicijom, preuzima Grad Gradačac, a ističu kako je cilj da se kroz sajamske manifestacije i široko partnerstvo pozitivno utiče na privredni razvoj i stvaranje pozitivne preduzetničke klime, povećanje konkurentnosti privrednog sektora, bolje međusobno povezivanje privrednih subjekata, intenziviranje promocije privrede, privlačenje ulaganja, kao i na stvaranje jasne spoznaje o sopstvenim (tradicionalnim i suvremenim) snagama i privrednim vrednostima.

Tokom "Dana šljive" biće organiozovano i mnoštvo stručnih savetovanja i predavanja, kao što je Razvoj proizvodnje ruže na području TK, Primeri dobre prakse u preduzetništvu FBiH i zemljma regije, Istorija i razvoj vinogradarstva i vinarstva u BiH s osvrtom na područje Gradačac-Majevica. Sajam će pratiti bogat kulturno-zabavni program, a sve će sajamske aktivnosti biti prilagođene važećim epidemiološkim merama.

Manifestacija će se održati na 2.500 m2, a očekuje se više od 100 izlagača, 50.000 posetilaca kao i više od 1.000 ostvarenih saradnji. 

Radno vreme sajma je od 10 do 19 sati. Ulaznica je simbolična jedna konvertibilna marka, a za penzionere besplatna. 

Suorganizator sajma je U.D."Boms-expo".

Detaljan program pogledajte u dokumentu ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Dani šljive u Gradačcu Međunarodni sajam Grad Gradačac Radno vreme


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.


Partner

Dani šljive Gradačac

Husein-kapetana Gradaščevića bb, 76250 Gradačac, Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0) 35 783 040, e-mail: info@gradacackisajam.ba web: https://gradacackisajam.ba/