Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroTECH
  • 24.02.2020. 14:30

AgroTECH 2020: Posetite 26. Međunarodni sajam poljoprivrede u Poljskoj

Izlagači će svoje proizvode predstaviti u 11 paviljona i na otvorenom prostoru. Prošle godine na sajmu se predstavilo 750 izlagača iz 21 zemlje sveta na 66.000 m2, a sajam je posetilo preko 75.000 posetioca.

Foto: Facebook/Targi Kielce S.A.
  • 174
  • 6
  • 0

Već 26. Međunarodni sajam poljoprivrede AgroTECH 2020, manifestacija koja je više od četvrtine veka deo istorije i tradicije poljske poljoprivrede, održaće se u Kelcu od 13. do 15. marta.

Jedna je od najvećih poljskih izložbi poljoprivredne tehnologije, a izlagači će svoje proizvode predstaviti u 11 paviljona i na otvorenom prostoru. Prošle se godine na sajmu predstavilo 750 izlagača iz 21 zemlje sveta na 66.000 m2, a sajam je posetilo preko 75.000 posetioca.

AgroTECH sadrži ponudu za velika i mala poljoprivredna gazdinstva, a na njemu će se predstaviti razni poljski proizvođači i strane kompanije. Sajam obuhvata izložbu traktora, širok spektar priključaka i dodataka za poljoprivrednu proizvodnju. Izloženi, takođe, biće i baštenski alati, sredstva za poljoprivrednu proizvodnju i drugo.

Ovaj sajam privlači brojne poljoprivrednike iz cele Poljske i sveta, kao i stručnjake za poljoprivrednu tehnologiju. Paralelno s njim održaće se i Sajam drvne industrije i šumarskog planiranja na kojem će se predstaviti izlagači alata i mašina koje se koriste u transportu i obradi drva, šumskih pesticida, te opreme za lov. 

Kako je to izgledalo prošle godine pogledajte u videu:


Tagovi

AgroTECH Sajam Sajam poljoprivrede Poljska Kelc


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer