Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 18.05.2018. 18:30

Austro Diesel predstavio seriju traktora MF 5710 za četvorocilindrične modele

Reč je o najnovijim dopunama koje proširuju Massey Fergusonovu seriju Global, koja sada poljoprivrednicima nudi još širi izbor između upravljanja bez kvačila Dyna 4 prenosnika i lakog rukovanja sa postojećim, najmodernijim 12x12 mehaničkim prenosnikom.

Foto: Vedran Stapić
  • 3.094
  • 149
  • 0

Sada već tradicionalno, kompanija Austro Diesel, generalni zastupnik vodećih proizvođača traktora Massey Ferguson za Balkan predstavila je sa ponosom svoje traktore i kombajne na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Posebnan akcenat stavili su na novitete, odnosno na seriju traktora MF 5710 za četvorocilindrične modele.  

Moderni traktori, koji nisu jako skupi

Reč je o najnovijim dopunama koje proširuju Massey Fergusonovu seriju Global, koja sada poljoprivrednicima nudi još širi izbor između upravljanja bez kvačila Dyna 4 prenosnika i lakog rukovanja sa postojećim, najmodernijim 12x12 mehaničkim prenosnikom.

"Radi se o seriji traktora, koji su veoma moderno opremljeni, a nisu jako skupi, što potrošače najviše i zanima. Traktor MF 5710 je najoptimalniji po pitanju cene, jer je akcenat stavljen na male i srednje proizvođače, koji ne mogu da kupe skup traktor, ali mogu da za manje novca dobiju visok kvalitet. Sa modelom od 100 KS serije MF 5710 SL kupci su dobili mogućnost da se pored MF 5610 sa Dyna-4 menjačem i 3-cilindričnim motorom, odluče za 4-cilindrični model iste snage i dodatnu mogućnost izbora između poluautomatske i automatske verzije Dyna-4 ili Dyna-6 menjača", kaže regionalni direktor prodaje za Balkan Nenad Stepanić.

Massey Ferguson noviteti na Novosadskom sajmu!

Kako Stepanić navodi, zadovoljni su sa svojim učešćem na sajmu, jer imaju puno zainteresovanih potencijalnih kupaca, a ono što je najbitnije, u narednom period imaju u planu da ostvare 15% tržišnog udela.  

Austro Diesel
Faktor uspeha dinamičnog rasta preduzeća Austro Diesel je ekspanzija u srednjoj i istočnoj Evropi. 

Kao i svake godine, pa tako i ove, posetiocima je dozvoljeno da se upoznaju sa proizvodom, da uđu u mašinu, kao i da je uključe

Austro Diesel kupcima garantuje ekonomičnost 

Austro Diesel je trenutno u saradnji sa nezavisnim zastupnicima u 11 država (Austrija, Mađarska, Češka, Slovačka, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Kosovo*) nadležan za prodaju i servisiranje mašina proizvođača Massey Ferguson. Sa centralom u Švehatu (Schwechatu), Austro Diesel je kompetentan partner za poljoprivrednu mehanizaciju.

Faktor uspeha dinamičnog rasta preduzeća Austro Diesel je ekspanzija u srednjoj i istočnoj Evropi. Austro Diesel u saradnji sa lokalnim zastupnicima garantuje ekonomičnost kupcima preko 50.000 Massey Ferguson mašina na poljima - tokom žetve i vikendom i praznicima.

Za više informacija o sajamskim modelima, kao i svim ostalim, obratite se Austro Diesel prodajno-stručnom timu na jedan od niže navedenih kontakata!

Foto: Ljiljana Milovanović


Foto prilog


Tagovi

Austro Diesel Nenad Stepanić Global Massey Ferguson Dyna 4 MF 5710


Autor

Ljiljana Milovanović

Više [+]

Poljoprivredna tehničarka voćarsko - vinogradarskog smera sa bogatim novinarskim iskustvom u različitim medijima. Dobtinica nagrade za najbolju novinarku Dnevnika 2010. godine. Ljubitelj pasa.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.