Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jesenji sajam 2017
  • 01.11.2017. 20:00

Banjalučki sajam svake godine sve veći

21. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije - AGROS, 21. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta - LORIMES i 21. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva u Banja Luci.

Foto: sajam
  • 178
  • 8
  • 0

21. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije - AGROS, 21. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta - LORIMES i 21. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva biće održani u okviru jesenjeg sajma, koji će se održati u Banja Luci od 16. do 19. novembra, a koji organizuje Banjalučki velesajam.

Broj izlagača se ove godine, u odnosu na prethodnu, povećao za 44%. Prijaviti se možete još uvek, do 3. novembra, a prijavu potražite ispod članka.

Raste i broj posetilaca

Povećanje broja izlagača prati i rast broja posetilaca za 31%. Radi što prijatnije radne atmosfere i udobnosti za izlagače, značajno su unapredili izložbeni prostor, povećali broj parking mesta, a u planu je i dalje proširivanje.

"Cilj nam je da na sajmu napravimo mesto okupljanja, pa smo planirali po prvi put Business-to-business (B2B) sastanke, gde bi investitori direktno sa izvođačima pregovarali o poslovima u predstojećoj sezoni", naglašavaju organizatori.

Jedan od najvećih u BiH

Banjalučki velesajam je najveći sajam Republike Srpske, a po mnogim kriterijumima i jedan od najvećih sajmova Bosne i Hercegovine. Izuzetna putna povezanost lokacije Velesajma sa svim važnijim putnim komunikacijama prema Banja Luci, veliki parking prostor za izlagače i posetioce, popularne cene ulaznica i drugi faktori čini ih vodećom sajamskom kućom na ovim prostorima.

Foto: sajam


Dokumenti


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kabina više liči na Boing ili AirBus nego traktor