Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fruit Logistica 2022
  • 05.02.2022. 07:30
  • Berlin

Berlinska Fruit Logistica u aprilu - veliki broj učesnika potvrdio dolazak

Posle dve godine pauze svi željno očekuju ovogodišnju manifestaciju i brojne novitete koji će biti predstavljeni.

Foto: Facebook/Fruit Logistica 
  • 109
  • 35
  • 0

Vodeći svetski sajam za svetsku trgovinu svežim voćem i povrćem ponovo otvara svoja vrata. Sledeća Fruit Logistica održaće se u Berlinu od 5. do 7. aprila 2022. godine.

Poslednja manifestacija je održana 2020. kada je okupila 3.300 izlagača iz više od 90 država, a koji su predstavili svoje proizvode, usluge i tehnička rešenja. Na njoj je tada učestvovalo oko 73.000 dobavljača i posetilaca iz 135 zemalja.

Održava se na površini oko 138.000 m² i osim proizvođača svežeg voća i povrća, tamo će se predstaviti brojni uvoznici, izvoznici, trgovci na veliko i malo, stručnjaci za pakovanje i rukovanje plodovima, za transport, logistiku i svi koji su deo ovog sektora. Tamo se predstavlja sve što je vezano za sveže voće i povrće, od proizvođača do prodajnog mesta.

Ništa nije kao susret uživo

"Pripreme su odavno počele. Verujemo u važnost održavanja manifestacije u Berlinu, ali pandemija ostaje izazov. Očekujemo da će situacija početi da se ublažava u februaru zbog preduzimanja mera opreza. Proizvođači i celokupni sektor ima jaku želju i potrebu da susretnu uživo", izjavio je direktor manifestacije Kaj Mangelberger.

"Predstavićemo i virtuelnu platformu online 9. februara koja nudi priliku za povezivanje i koja će pomoći da svi pripreme svoje učešće i posete", dodao je. 

Organizatori otkrivaju da je veliki broj učesnika potvrdio svoj dolazak. Očekuje se predstavljanje brojnih noviteta, posebno u delu digitalizacije. Posle dve godine od održavanja manifestacije ovo je prilika da se vidi kako se sektor prilagodio pandemiji, ali i klimatskim promenama u celom lancu snabdevanja od proizvodnje do potrošnje.


Tagovi

Fruit Logistica Berlin Sajamska manifestacija Sajam


Autorka

Ranka Vojnović

Više [+]

Ranka je diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrtarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer