AgroKlub.rs

\

Sajmovi & dešavanja

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Sajmovi & dešavanja » Bjelovarski sajam niže uspehe i privlači mlade

Bjelovarski sajam niže uspehe i privlači mlade

Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam niže uspehe i privlači mlade

Datum: 16.03.2017. 19:00

Kategorija:

Sajmovi & dešavanja

20. Prolećni međunarodni bjelovarski sajam biće održan u Hrvatskoj od 31. marta do 2. aprila na više od 235 kvadratnih metara. Očekuje se 500 izlagača iz 15 zemalja i više od 50.000 posetilaca.

20. Prolećni međunarodni bjelovarski sajam biće održan u Hrvatskoj od 31. marta do 2. aprila na više od 235 kvadratnih metara. Očekuje se 500 izlagača iz 15 zemalja i više od 50.000 posetilaca. Svake godine predstavljaju se noviteti, a organizuju se i predavanja. Sajam će i ove godine biti mesto komunikacije i trgovine u regionu.

Cilj - predstavljanje najboljih noviteta poljoprivrede

Prolećni sajam obuhvata celokupan program poljoprivredne mehanizacije brojnih robnih marki, zaštitnih sredstava za bilje, semena. Upravo na ovoj manifestaciji biće predstavljeni noviteti u poljoprivredi. Izloženi će biti poljoprivredne mašine, šumarska mehanizacija i traktori domaće proizvodnje.

Drvni svet i Mladi u poljoprivredi

"Drvni svet drugi put, a Mladi poljoprivrednici treći put zaredom deo su Prolećog međunarodnog sajma. Drvni svet prikazuje najnovije tehnologije i tehnike za šumarstvo. Najbolje mesto za promociju mladih u poljoprivredi svakako je Bjelovarski sajam, s mladima se najlakše i najbrže dogovorimo", kaže direktor Davorin Posavac.

Međunarodni dani mladih poljoprivrednika daju priliku mladim menadžerima u agrobiznisu da promovišu svoje ideje, ali i da saznaju kako razmišljaju drugi strani i domaći poljoprivrednici.

Broj pregleda članka: 1160; Uspešnost članka: 78

Tagovi: Bjelovarski sajam

Ključne reči članka: bjelovarski, sajam, nize, uspehe, i, privlaci, mlade, sajam, drvni, poljoprivredi, bjelovarski, drvni svet, bjelovarski sajam


Ivana Nađ

Svi tekstovi autora

Autorka Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uverenja ne čine vas boljom osobom. Delovanje čini."