Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 16.03.2017. 19:00

Bjelovarski sajam niže uspehe i privlači mlade

20. Prolećni međunarodni bjelovarski sajam biće održan u Hrvatskoj od 31. marta do 2. aprila na više od 235 kvadratnih metara. Očekuje se 500 izlagača iz 15 zemalja i više od 50.000 posetilaca.

  • 1.206
  • 58
  • 0

20. Prolećni međunarodni bjelovarski sajam biće održan u Hrvatskoj od 31. marta do 2. aprila na više od 235 kvadratnih metara. Očekuje se 500 izlagača iz 15 zemalja i više od 50.000 posetilaca. Svake godine predstavljaju se noviteti, a organizuju se i predavanja. Sajam će i ove godine biti mesto komunikacije i trgovine u regionu.

Cilj - predstavljanje najboljih noviteta poljoprivrede

Prolećni sajam obuhvata celokupan program poljoprivredne mehanizacije brojnih robnih marki, zaštitnih sredstava za bilje, semena. Upravo na ovoj manifestaciji biće predstavljeni noviteti u poljoprivredi. Izloženi će biti poljoprivredne mašine, šumarska mehanizacija i traktori domaće proizvodnje.

Drvni svet i Mladi u poljoprivredi

"Drvni svet drugi put, a Mladi poljoprivrednici treći put zaredom deo su Prolećog međunarodnog sajma. Drvni svet prikazuje najnovije tehnologije i tehnike za šumarstvo. Najbolje mesto za promociju mladih u poljoprivredi svakako je Bjelovarski sajam, s mladima se najlakše i najbrže dogovorimo", kaže direktor Davorin Posavac.

Međunarodni dani mladih poljoprivrednika daju priliku mladim menadžerima u agrobiznisu da promovišu svoje ideje, ali i da saznaju kako razmišljaju drugi strani i domaći poljoprivrednici.


Autorka

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uverenja ne čine vas boljom osobom. Delovanje čini."