Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Profiagrar
  • 12.05.2016. 11:30

Dan otvorenih vrata - mini sajam mehanizacije

Posetioci Dana otvorenih vrata Profiagrara mogli su da vide najtraženije modele traktora, kombajna i priključaka.

  • 1.174
  • 66
  • 0

Na Salašu br. 4 na putu između Siriga i Srbobrana, juče (11. maja) posetioci su mogli da vide najtraženije modele traktora, kombajna i priključaka. Naime, firma Profiagrar je na Danu otvorenih vrata - mini sajam, drugu godinu za redom na svom imanju ugostila sve zainteresovane i upoznala ih sa bogatim asortimanom poljoprivredne mehanizacije.

I IPARD je bio važna tema mini sajma

Prisutni su osim razgledanja mehanizacije, mogućnosti kupovine, mogli na licu mesta da saznaju najnovije informacije o IPARD programu i njegovim pripremama od strane eksperata iz ministarstva i konsultantske kuće.

Na izložbenom prostoru mogla se videti mehanizacija renomiranih kuća:

Kombajni su spremni
Kombajni su spremni
  • Claas kombajni
  • Bargam prskalice
  • Ropa tiger kombajn za vađenje repe
  • Lemken priključne mašine
  • Geringhoff kukuruzni adapteri
  • Bosch specijalna prezetacija programa alata i pribora kao i kvalitetni
  • Granit proizvodi

Profiagrar je prošle godine u Hrvatskoj otvorio predstavništvo, gde je zadržao svoju delatnost - prodaju poljoprivredne mehanizacije, sa naglaskom na radnu mehanizaciju i demo traktore i kombajne.

"Prošle godine postali smo zastupnik firme Rauch iz Nemačke, za Monosem francuske sejačice i kultivatore. Između ostalog dovozimo Class kombajne direktno iz fabrike demo sa 100, 200 do 500 radnih sati na koji imamo fabričku garanciju. Od polovnih traktora najviše imamo John Deere. Pratimo sezonu i uvek imamo akcije, pa smo tako imali akcije na rasipače, sejačice", rekao nam je Matija Bibić menadžer prodaje za to tržište.

Ekskluzivni zastupnik renomiranih firmi

Lemken mehanizacija
Lemken mehanizacija

Preduzeće Profiagrar d.o.o. je osnovano 2009. godine kao nemačko-srpsko partnerstvo sa ciljem da poljoprivrednicima na teritoriji Srbije, Hrvatske i Mađarske omogući olakšan pristup najkvalitetnijim poljoprivrednim mašinama renomiranih proizvođača sa tržišta Evropske unije. Ekskluzivni su zastupnik nemačke kompanije Ropa za Srbiju, vodećeg proizvođača mašina za vađenje, prečišćavanje i utovar šećerne repe. Ostvarena je saradnja sa partnerom iz Nemačke, renomiranom kompanijom Lemken, u čijoj ponudi se nalazi kompletan program priključnih mašina počevši od plugova, kultivatora, kratkih tanjirača, preko setvospremača i sejalica pa sve do prskalica, čime se zaokružuje jedan kompletan proizvodni proces u poljoprivrednoj proizvodnji.

Uz opuštenu atmosferu i prijatan muzički program domaćini su nas ispratili uz poziv za ponovno viđenje iduće godine. Ispod teksta pogledajte galeriju - deo atmosfere sa samog događaja.


Foto prilog


Tagovi

Profiagrar Traktor Kombajn Claas Bargam Rope tiger Lemken Geringhoff Bosch Granit


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li znate koje su ovo životinje? Mala pomoć: Majka ih je okotila 13 :D