Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zdrava hrana
  • 15.11.2019. 11:30
  • Grad Beograd, Beograd

Dani domaće kuhinje ovog vikenda u Beogradu

Manifestacija "Dani domaće kuhinje" održaće se 16. i 17. novembra u Beogradu. Tokom dva dana ljubiteljima domaće hrane predstaviće se desetak izlagača sa različitim proizvodima.

Foto: Facebook/Dani domaće kuhinje
  • 144
  • 5
  • 0

Udruženje "Hrana sa naših polja" organizuje pete Dane domaće kuhinje, 16. i 17. novembra, u Beogradu, u tržnom centru Aviv Park. Manifestacija će biti otvorena za posetioce od 10 do 20 sati, a ulaz je slobodan.

Cilj događaja je promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i način da pronađu svoje mesto na tržištu. Tokom dva dana ljubiteljima domaće hrane predstaviće se desetak izlagača sa različitim proizvodima.

Posetioci će moći da degustiraju, ali i da kupe mesne proizvode, domaće kolače i štrudle, kao i slatku i slanu zimnicu, sirupe i sokove.

Manifestacija i u drugim gradovima Srbije

Po prvi put učestvovaće i proizvođači kozijeg sira koji se proizvodi u selu Glušci, nadomak Bogatića.

S obzirom na to da sledi sezona hladnijeg vremena i prehlada, biće izložen i med, kao i njegovi proizvodi za jačanje imuniteta.

Ideja organizatora za naredni period je da se događaj seli po Srbiji kako bi se mali proizvođači zdrave hrane u neposrednoj komunikaciji predstavili potrošačima.


Tagovi

Dani domaće kuhinje Zdrava hrana Proizvođači hrane i pića Proizvođači kozijeg sira


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.