Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Domaća hrana
  • 07.06.2024. 12:00
  • Grad Beograd, Beograd

"Dani domaće kuhinje" ovog vikenda u Beogradu

Cilj manifestije je promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića.

Foto: Udruženje “Hrana sa naših polja”
  • 102
  • 23
  • 0

Manifestacija "Dani domaće kuhinje" biće održana sutra i u nedelju (8. i 9. jun) u tržnom centru BIG Rakovica u Beogradu. Događaj će biti organizovan na otvorenom, uz slobodan ulaz od 10 do 21 čas oba dana.

"Posetiocima će se predstaviti mali poljoprivredni proizvođači i proizvodi koji su nastali po domaćoj tradicionalnoj recepturi i koje ne možete da pronađete na policama marketa. Ljubitelji domaće hrane i pića moći će da probaju i kupe: suhomestante proizvode, sireve, kolače, štrudle, sokove, vino, pčelinje proizvode", poručuju organizatori iz Udruženja Hrana sa naših polja koje je do sada organizovalo veliki broj sličnih događaja.

Cilj manifestije je promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i nalaženje načina da pronađu svoje mesto na tržištu.

Novo druženje zakazali su za 22. i 23. jun u AVA Shopping Parku (pored Ikee). Pozivaju sve zainteresovane izlagače da se prijave za ovaj događaj na danidomacekuhinje@gmail.com.


Tagovi

Domaća hrana Hrana sa naših polja Meso Sirevi Kolači Vino Med


Autorka

Dinka Bogunović

Više [+]

Diplomirana novinarka, zaljubljena u pisanu reč. Trudi se da bude dorasla novinarskom postulatu: "Rečima usko, a mislima široko".