Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Berry Business Forum
  • 21.09.2022. 10:00
  • Grad Beograd, Beograd

Drugi "Berry Business Forum" 23. septembra na Beogradskom sajmu

Cilj je skrenuti pažnju srpske javnosti i internacionalnih kupaca o potencijalu domaće proizvodnje bobičastog voća i na potrebu za integrisanjem na domaćem i međunarodnom tržištu. 

Foto: Facebook/Agro Belgrade Fair (ilustracija)
  • 147
  • 8
  • 0

Drugi "Berry Business Forum" biće organizovan u petak 23. septembra na Beogradskom sajmu. Ova specijalizovana konferencija namenjena je uzgajivačima i izvoznicima svežeg bobičastog voća i predstavlja jedinstvenu priliku za diskusiju i učenje jer događaj okuplja i domaće i međunarodne stručnjake, dobavljače savremenih tehnologija, distributere i sve ostale koji su uključeni u ekspanziju proizvodnje bobičastog voća.

Događaj organizuje Agro Belgrade uz podršku Ministarstava poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Ambasade Kraljevine Holandije i USAID-ovog Projekta EDGE. Tako će ovaj internacionalni skup otvoriti ambasador Kraljevine Holandije Jost Rainćes, Sašo Ristestki ispred USAID Economic Development Governance and Enterprise Growth Project i pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vedrana Ilić.

Nakon ceremonije otvaranja će uslediti serija panel diskusija.

Cilj je skrenuti pažnju srpske javnosti i internacionalnih kupaca o potencijalu domaće proizvodnje bobičastog voća i na potrebu za integrisanjem na domaćem i međunarodnom tržištu. 

Detaljnu agendu događaja možete pročitati u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Berry Business Forum Konferencija Agro Belgrade Sašo Ristestki Vedrana Ilić Bobičasto voće Jost Rainćes


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dan kod dede na farmi i igranje sa telićima. :)