Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 21.10.2016. 08:40

Drugi srpski kongres mlekarstva

Drugi srpski Kongres mlekarstva, održaće se 24. oktobra 2016. godine sa početkom u 9:30h u hotelu Holiday Inn, Beograd.

Foto: Bigstockphoto.com/hin
  • 194
  • 8
  • 0

Drugi srpski Kongres mlekarstva, održaće se 24. oktobra 2016. godine sa početkom u 9:30h u hotelu Holiday Inn, Beograd.

Kongres organizuje Udruženje proizvođača mleka Srbije, a u okviru projekta Politički dijalog između javnog i privatnog sektora u oblasti mleka u Republici Srbiji, koji sprovode Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (UN FAO) i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD).

Teme Kongresa, između ostalog, su: unapređenje konkurentnosti i kvaliteta mleka kroz saradnju proizvođača, prerađivača, prodajnih sistema i adekvatnu podršku državnih institucija, Zakon o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju - promena modela podsticanja proizvodnje mleka, primena Zakona o državnom poljoprivrednom zemljištu, i dr.

Kongres Mlekarstva će okupiti stručnjake i predstavnike Ministarstva poljoprivrede i životne sredine Srbije, UN FAO, EBRD, kao i veliki broj predstavnika proizvođača i prerađivača mleka i drugih učesnika ovog strateškog sektora srpskog agrara.

Foto: Bigstockphoto.com/hin255


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.