Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SUMP
  • 29.01.2022. 09:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Edukativna konferencija "Pametna poljoprivreda"o inovacijama u agraru

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika SUMP organizuje konferenciju pod nazivom "Pametna poljoprivreda". Konferencija će se održati 04.02.2022.

Foto: SUMP
  • 205
  • 33
  • 0

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika SUMP organizuje konferenciju pod nazivom "Pametna poljoprivreda".

Konferencija će se održati 04.02.2022. godine sa početkom u 17.30 sati u amfiteatru (na prvom spratu) hotela "Park", Novi Sad.

SUMP je udruženje koje okuplja mlade poljoprivrednike i ima za cilj da pomogne mladim ljudima koji se bave poljoprivredom i onima koji žele da se bave poljoprivredom i osnovano je po uzoru na udruženja koja postoje u Evropskoj uniji. 

Kao takvo, SUMP je od 2016. godine pridruženi član Evropskog veća mladih poljoprivrednika CEJA i aktivno učestvuje u radu tog tela i prenosi evropska iskustva u Srbiju. 

"S obzirom da su naši članovi mladi ljudi, inovativni, koji su željni znanja i imaju potrebu da nauče i budu upoznati sa novinama u oblasti poljoprivrede, SUMP je doneo odluku da organizuje konferenciju pod nazivom 'Pametna poljoprivreda', gde će mladi poljoprivrednici imati priliku da se upoznaju sa inovacijama u poljoprivredi", poručuju iz SUMP-a.

Konferencija podeljena na dva dela

U prvom debatnom delu, aktivno učešće će uzeti Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Privredna komora Vojvodine kao i Poljoprivredni fakultet (Novi Sad), koji će diskutovati na temu inovacija u poljoprivredi.

Posle debatnog dela, liderske kompanije iz oblasti agrara, će prezentovati inovacije i novitete iz svog delokruga (predviđeno je da svaka kompanije prezentuje 10-15 minuta).

Kompanije koje će uzeti učešće su: Kite doo, Agrotech doo, Biosens, DDOR Novi Sad. Osim prisutnih poljoprivrednika (kapacitet amfiteatra je oko 100 mesta), konferencija će imati direktan prenos preko interneta (online preko Youtube kanala SUMP-a). 

Agendu programa potražite ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

SUMP Konferencija Pametna poljoprivreda Mladi u agraru CEJA


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner

SUMP

Gagarinova 16A, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 64 5693 777, e-mail: info@sump.rs web: http://sump.rs/