Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EIMA International
  • 03.07.2021. 07:30
  • Bolonja, Italija

EIMA: Međunarodni sajam poljomehanizacije - prvi takav koji u 2021. otvara svoja vrata

Prvi međunarodni događaj u sektoru agro mehanizacije koji će se održati uživo, otvara svoja vrata u oktobru. Već je gotovo 1.600 izlagača rezervisalo svoja mesta.

Foto: Facebook/EIMA International
  • 182
  • 11
  • 0

Međunarodni sajam poljoprivredne mehanizacije EIMA International nakon prošlogodišnjeg digitalnog izdanja, od ove godine otvara svoja vrata. Održaće se od 19. do 23. oktobra u Bolonji, u Italiji. To je ujedno i prvi međunarodni događaj u sektoru agro mehanizacije koji će se održati uživo, saopštili su organizatori.

Posetioci će moći da vide inovativne tehnologije u poljoprivredi poput satelita, GPS-ova, senzora, dronova, softvera, ISOBUS uređaja i putnih računara, ali i uobičajenu mehanizaciju kao što su traktori, priključni i druge mašine.

U sklopu ovog događaja održaće se brojni seminari i konferencije, zahvaljujući prisutnosti univerziteta i istraživačkih institucija kao i saradnja sa Svetskom asocijacijom stručnjaka za digitalne sisteme primenjene u poljoprivredi (AEF).

Već je gotovo 1.600 izlagača rezervisalo svoja mesta, od čega je 30 odsto iz inostranstva. Inače, na ovaj sajam dolazi više od 2.000 proizvođača iz 50 zemalja sveta sa više od 50.000 modela poljoprivredne mehanizacije i tehnoloških uređaja. 

Izložbeni centar u Bolonji, koji je domaćin ovog događaja od davne 1969., ove godine spremno će dočekati izlagače i posetioce, najavljuju organizatori otkrivši kako proširuju izložbeni prostor, a rade i na preuređenju kako bi omogućili distancu i sve potrebne mere zaštite od virusa korona.


Tagovi

EIMA International Sajam Poljoprivredna mehanizacija Bolonja


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kačamak sa čvarcima na vranjanski način.