Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farmer Expo
  • 25.07.2016. 10:00

Farmer Expo u Debrecinu

U mađarskom gradu Debrecinu, od 18. do 21. avgusta 2016. godine, održaće se, već tradicionalni, 25. po redu međunarodni sajam Farmer Expo.

Foto: farmerexpo.hu
  • 81
  • 5
  • 0

U mađarskom gradu Debrecinu, od 18. do 21. avgusta 2016. godine, održaće se, već tradicionalni, 25. po redu Farmer Expo međunarodni sajam poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, mašina i opreme. Tokom trajanja sajam će biti otvoren svakog dana od 10 do 18 časova.

Od samog početka održavanja Farmer Expo nastojao je da stvori mogućnosti za proširenje poslovnih odnosa učesnika, nova partnerstva kao i unapređenje poljoprivrede kao privredne grane. To je prilika svima koji rade ili su zainteresovani za poljoprivredni sektor da saznaju sve o novostima na tržištu, a domaćim i stranim kompanijama da predstave svoje proizvode i usluge.

Sajamski program se svake godine proširuje, a osim same izložbe, posetioce očekuju stručni skupovi, konferencije i poljoprivredni forumi, koji su izvrsna prilika za prikupljanje novih informacija, znanja, ali i praktičnih saveta i iskustava. Farmer Expo jedan je od najposećenijih sajmova tog tipa, a prošle godine na njemu je izlagalo 270 izlagača a posetilo ga je više od 23.000 ljudi.

Foto: farmerexpo.hu


Tagovi

Farmer Expo Mađarska Debrecin Sajam poljoprivrednih proizvoda


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!