Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gruža agrar
  • 25.08.2018. 16:30

Gruža agrar u Sloveniji predstavlja dva noviteta

Kompanija Gruža agrar na slovenačkom sajmu Agra u Gornjoj Radgoni izlaže na sajmu u sklopu štanda traktora Goldoni, a predstavljaju opremu za voćare.

Foto: Vedran Stapić
  • 2.260
  • 110
  • 0

Kompanija Gruža agrar na slovenačkom sajmu Agra u Gornjoj Radgoni izlaže u sklopu štanda traktora Goldoni, a predstavljaju opremu za voćare. Izložili su dva noviteta, zanimljiva eksponata.

"U pitanju je višenamenska voćarska hidraulična platforma za četiri radnika, kao i njena veća verzija, ona za osam osoba, koja ima i dodatne mogućnosti. Obe svoju glavnu ulogu imaju u berbi, ali i drugim radovima u voćnjacima, kao što su na primer montaža i demontaža zaštitnih mreža" - rekao nam je ovom prilikom direktor i vlasnik Gruža agrar Miroslav Nikolić.

Podsetimo, poljoprivredno-prehrambeni sajam AGRA je najvažniji međunarodni sajam u ovom delu Evrope. Ove godine održava se od 25. do 30. avgusta, a u svom 56. izdanju potvrdiće sopstveni značaj. Na sajmu će nove vizije biti nadograđene vrhunskim eksponatima izlagača iz oblasti poljoprivrede i prehrane, među kojima će se naročito isticati pametni IT priključci i uređaji za ratarstvo, voćarstvo, hortikulturu, stočarstvo i vinogradarstvo.

Voće - bitan segment svakog sajma

Tradicionalno se na sajmu održavaju stručni skupovi, predavanja i okrugli stolovi koji obrađuju aktuelne teme iz oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije. 

Svake godine sajam AGRA privlači veliku medijsku pažnju. Tu izlaže 1.840 izlagađča, a preko 95% kaže da ocenjuje sajamski nastup kao uspešan. Tu ocenu potvrđuje i kontinuitet njihovog dolaska i učestvovanja na sajmu

Posetite štand Gruže agrara iz prve ruke se uverite u sve mogućnosti ovih mašina za proizvođače voća!


Tagovi

Gruža agrar Agra Gornja Radgona Višenamenska voćarska hidraulična platforma Miroslav Nikolić


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Vedran je jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rešenja, a s vremena na vreme, u trenucima inspiracije, nešto i napiše. :)


Partner

Gruža Agrar

Balosava bb, 34230 Gruža, Srbija
tel: +381346515676, e-mail: info@gruzaagrar.rs web: http://www.gruzaagrar.rs