Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FarmShow
  • 26.05.2023. 10:30
  • Osijek, Hrvatska

Hrvatska: Uskoro najveći FarmShow u Osijeku!

Tokom tri dana ovog sajma predstavće se preko 35 vodećih zastupnika poljoprivrednih mašina. Organizovana je i trka traktora, a autobusima stižu i posetioci iz susednih zemalja.

Foto: Martina Pavlović
  • 123
  • 16
  • 0

Jubilarni, 10. po redu FarmShow održaće se od 2. do 4. juna ove godine na već dobro poznatoj lokacije Sportske zračne luke Osijek (Čepin) u susenoj Hrvatskoj.

Organizatori ističu da je ovogodišnji najveći do sada, a posetioce očekuje više od 35 izlagača, vodećih zastupnika poljoprivrednih mašina. Kako saznajemo od organizatora, tri najveća su kompanija Novocommerce International koja je zastupnik za John Deere, Jerković s ekskluzivnim zastupništvom marke Class i Agronom s CASE IH brendom

Nezaobilazna trka traktora

Tokom tri dana održavanja ove manifestacije posetiocima će biti prezentovane najnovije tehnologije u poljoprivredi. Od precizne poljoprivrede, dronova za pregled polja, sistema navodnjavanja, skladištenja, prerade do alata za baštu.

"FarmShow svake godine beleži porast, pa prema tome i ove godine očekujemo veći broj posetilaca, posebno jer ove imamo najavljene autobuse iz susednih zemalja", saznajemo od organizatora.

Cilj im je, kažu, promocija poljoprivrednih mašina i opreme, novih tehnologija, podizanje svesti korisnika da samo nove i napredne mašine omogućavaju uštede, kvalitet i brzinu u radu, što u današnje vreme predstavlja preduslove za uspešnu proizvodnju.


Tagovi

FarmShow Poljoprivredna mehanizacija Izlagači Program Darko Aračić Trka traktora


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u