Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival vina
  • 23.05.2024. 12:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

"InterFest" od 20. do 22. juna u Novom Sadu

Predstaviće se više od 100 vinarija sa oko 500 različitih vinskih etiketa, kako prepoznatljivih i oprobanih, tako i novih izdanja.

Foto: Depositphotos/NewAfrica
  • 196
  • 32
  • 0

Festival vina "InterFest" održaće se od 20. do 22. juna na Trgu slobode u Novom Sadu. Sada već tradiocionalno, 21. put, biće ovo mesto susreta vrhunskih vinara i ljubitelja vina iz zemlje i regiona.

Ovogodišnje izdanje predstaviće više od 100 vinarija i oko 500 različitih vinskih etiketa, kako prepoznatljivih i oprobanih, tako i novih izdanja. Sjajna vina, delikatesi vrhunskog kvaliteta domaće proizvodnje uz odličan muzički program, čine Interfest jednim od omiljenih festivala Novosađana.

"Za proteklih 20 godina, prerastao je u značajnu privredno-turističku manifestaciju i jedan od omiljenih događaja za novosadsku publiku, ali i mnogobrojne turiste i posetioce koji već godinama željno iščekuju druženje uz vino i muziku na glavnom novosadskom trgu", navode organizatori.

Kako dodaju, dugogodišnja tradicija i kvalitet festivala doprineo je podizanju vinske kulture u našoj zemlji, ali i turističkoj vidljivosti Novog Sada i Vojvodine na mapi Evrope

"Tradicionalno, festival promoviše porodične vinarije koje neguju pečat podneblja i vinograda svoje regije, ali i vinarije koje su kroz ovo vreme uspele da izrastu u velika i prepoznatljiva imena na domaćoj i evropskoj sceni."

Osim vinarija, predstaviće se i destilerije iz Srbije, kao i proizvođači drugih žestokih pića i likera. 

Detaljan program i satnica biće objavljeni na društvenim mrežama, kao i na sajtu festivala


Tagovi

Festival vina InterFest Novi Sad Vinarije Gastronomski specijaliteti


Autorka

Dinka Bogunović

Više [+]

Diplomirana novinarka, zaljubljena u pisanu reč. Trudi se da bude dorasla novinarskom postulatu: "Rečima usko, a mislima široko".