Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Central Danube Tour
  • 03.10.2017. 09:30

Jačanje turizma Srbije i Hrvatske

Osnovni cilj projekta je jačanje turizma u prekograničnom području kroz stvaranje zajedničke prekogranične destinacije Srednjeg Dunava.

Foto: watcherfox / Bigstock
  • 157
  • 6
  • 0

Uvodna konferenciju projekta "Jačanje turističkog razvoja u prekograničnom regionu Srednjeg Dunava - Central Danube Tour", koji je sufinansiran iz Programa Interreg IPA prekogranična saradnja Srbija-Hrvatska 2014.-2020., održaće se danas sa početkom u 10:30 sati, u prostorijama Muzeja ukusa u Osijeku.

Na konferenciji će se predstaviti projekat, planirane aktivnosti i neke od dosadašnjih inicijativa u razvoju turizma na području Podunavlja u Srbiji i Hrvatskoj. Osnovni cilj projekta je jačanje turizma u prekograničnom području kroz stvaranje zajedničke prekogranične destinacije Srednjeg Dunava.

Projekt je započeo 15. jula 2017., a predviđeno trajanje je 20 meseci. Nosilac projekta je Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje, a partneri su Osječko-baranjska županija, Grad Ilok, Dunavski centar za kompetenciju i Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu AP Vojvodine. Pored predstavnika partnera, na konferenciji će učestvovati i predstavnici turističkog sektora iz prekograničnog područja Srbije i Hrvatske.

Foto: watcherfox / Bigstock


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bagrem rano procvetao