Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredna konferencija
  • 05.01.2016. 18:00

Konferencija britanskih farmera

Konferencija o poljoprivredi koja se preko 70 godina održava u Oksfordu, od 5. do 7. januara 2016., ponudiće inspiraciju i nova znanja farmerima.

  • 64
  • 3
  • 0

Konferencija o poljoprivredi koja se preko 70 godina održava u Oksfordu pod nazivom The Oxford Farming Conference poznata je po zanimljivim debatama i govornicima koji poseduju zavidno znanje o sektoru poljoprivrede, specifičnim tehnologijama te uticaju sveprisutnih promena koje pogađaju sektor ubrzanim tempom.

Rast populacije i sve veća potreba za hranom pod pritiskom klimatskih promena sve je jača tema na skupovima koji za cilj imaju da uspostave što bolju budućnost za proizvodnju hrane.

Konferencija se odvija unutar prekrasnog i istorijsko važnog Univerziteta Oksford, a ponudiće savete u agroekološkoj proizvodnji, primere dobre prakse, rešenja u globalnom sistemu proizvodnje hrane, uključujući ekonomsku i trgovinsku politiku koja utiče na englesku poljoprivredu. Cilj je uspostavljanje inovativne, održive poljoprivrede i povezivanje farmera kroz brojne edukacije i stručne radionice.


Tagovi

Oksford The Oxford Farming Conference Konferencija o poljoprivredi


Autorka

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uverenja ne čine vas boljom osobom. Delovanje čini."