Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SUMP
  • 07.05.2019. 19:00

Konferencija: Mladi poljoprivrednici u Srbiji i EU

Četvrta međunarodna konferencija Mladi poljoprivrednici u Srbiji i EU održaće se 11. maja u 13 sati u Velikoj sali Privredne komore Vojvodine, za vreme 86. Međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Foto: Julijana El Omari
  • 142
  • 5
  • 0

Četvrta međunarodna konferencija Mladi poljoprivrednici u Srbiji i EU održaće se u subotu u 13 sati u Velikoj sali Privredne komore Vojvodine, za vreme 86. međunardonog poljoprivrednog sajma.  

Cilj je da se promovišu mladi poljoprivrednici i da se ukaže na izazove sa kojima se oni susreću. Govoriće se i o odnosu državnih institucija prema mladim poljoprivrednicima u Srbiji i EU. 

Organizator je Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika (SUMP), koje je jedino udruženje na nivou Republike Srbije kojem je dodeljen status pridruženog člana Evropskog veće mladih poljoprivrednika CEJA.

Na konferenciji će učestvovati: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, IPARD odbor, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Evropsko veće mladih poljoprivrednika CEJA iz Brisela, kao i predstavnici mladih poljoprivrednika iz Holandije, Poljske, Češke, Mađarske, Slovenije i Hrvatske.


Tagovi

Mladi poljoprivrednici SUMP Konferencija Poljoprivredni sajam


Autorka

Slađana Aničić

Više [+]

Slađana je diplomirani profesor srpske književnosti i jezika s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je Agrokluba.


Partner

SUMP

Gagarinova 16A, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 64 5693 777, e-mail: info@sump.rs web: http://sump.rs/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta