Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIP
  • 16.05.2017. 08:15

Kvalitetna rešenja - korak ispred konkurencije

SIP je slovenačka kompanija, koja se po prvi put samostalno predstavlja na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Poznati su po kvalitetnim rešenjima za one poljoprivrednike koji rade tokom celog dana, a to i jeste njihova misija, koju prenose i na druga tržišta.

Foto: Aleksandra Kekić
  • 1.313
  • 66
  • 0

SIP je slovenačka kompanija, koja se po prvi put samostalno predstavlja na Poljoprivednom sajmu u Novom Sadu. Proizvode zelenu liniju: kose, okretači, sakupljači, nešto malo prikolica i prikolice za stajsko đubrivo.

"Jugometal" distributer za Srbiju

Okrenuti su i malim i velikim poljoprivrednicima, bez obzira na kom terenu se nalaze - od brda do ravnice.

"Proizvodimo kose veličine od 2,20 metra, pa do 10 metara, okretače od tri metra do 15 metara radnog zahvata i sakupljače, balerine, od tri do osam metara, pa čak i do 10 metara", objašnjava Ivanka Belej, direktor prodaje.

Distributer za Srbiju je "Jugometal", koji se nalazi u Svilajncu i Temerinu, a uskoro će se moći pronaći i u Požarevcu.

Posvećeni klijentima

Mnogi SIP znaju po beračima, koje više ne rade. Ivanka dodaje da su potrošači i danas zadovoljni, kako izgledom mašina, tako i njihovom funkcijom.

Takođe, organizuju prezentacije, gde se posvećuju svojim klijentima, rešavaju njihove probleme, edukuju ih i upoznaju sa aktuelnostima. Učestvuju na različitim sajmovima, gde se posetioci mogu raspitati o onome što nude.

Uvek na raspolaganju - SIP tim

Promena koncepta

SIP je u poslednjih 10 godina ulagao u tehnologiju i projektovanje novih mašina. Danas nudi profesionalni program za današnje farmere, koji imaju i velike površine.

"Da bi poslovanje bilo profesionalno, potreban je fokus. Mi smo, osim osvežavanja brenda, promenili i način razmišljanja, vrednosti, cene. Naš program je sada fokusiran na jednu liniju, koju smo pomenuli", rekao je Andrei Cosovici.

Dodao je da su poznati po kvalitetnim rešenjima za one poljoprivrednike koji rade tokom celog dana, a to i jeste njihova misija, koju prenose i na druga tržišta:

"Nudimo nešto bolje i inovativno u odnosu na konkurenciju, jer ako smo istog kvaliteta kao oni, ne možemo da preživimo. Cilj nam je da budemo korak ispred drugih".

SIP postoji 63 godine i zapošljava 220 ljudi. Njihovi proizvodi mogu se naći širom sveta, u 55 zemalja. Najviše izvoze u Švjcarsku, Austriju, Nemačku, Holandiju. Prodaja se vrši i u Australiji, na Novom Zelandu, u Japanu, Kanadi, Americi.

Foto: Aleksandra Kekić


Tagovi

SIP Ivanka Belej Andrei Cosovici


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner

SIP Strojna industrija d.d.

Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 (0) 3 703 85 00, e-mail: prodaja.rs@sip.si web: http://www.sip.si/pocetna