Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Roštiljijada
  • 20.08.2022. 13:30
  • Jablanički okrug, Leskovac

Leskovačka Roštiljijada od 22. do 28. avgusta - takmičenje za najbolji roštilj i najveću pljeskavicu

Uz bogat sedmodnevni program, biće održano takmičenje u pripremi najveće pljeskavice u okviru "Memorijala Novice Stanković - šaponje" u četvrtak 25. avgusta, zatim isti dan tradicionalno takmičenje majstora roštilja "Miodrag Gligorijević - Dragi Bure".

Foto: Depositphotos/DariaKM
  • 249
  • 85
  • 0

Turistička organizacija (TOL) grada Leskovca u terminu od 22. do 28. avgusta organizuje 32. "Roštiljijadu" u ovom gradu, prenosi Jugmedia.

Uz bogat sedmodnevni program, biće održano takmičenje u pripremi najveće pljeskavice u okviru "Memorijala Novice Stanković - šaponje" u četvrtak 25. avgusta, zatim isti dan tradicionalno takmičenje majstora roštilja "Miodrag Gligorijević - Dragi Bure". U petak 26. avgusta biće organizovano takmičenje učenika srednjih ugostiteljskih škola, a takođe i takmičenje i u pripremi najveće pljeskavice iz ruke, navodi se na sajtu Roštiljijade.

Leskovači roštilj - od novembra ovaj naziv samo uz žig i dozvolu

Dan otvaranja biće upriličen defileom mažoretkinja, saksofonista, maskotom Roštiljijade, a završen koncertom Jelene Karleuše. Sledećih dana, koncerte će imati i Jelena Rozga, Goca Tržan, Riblja Čorba, Vesna Zmijanac, Kiki i Piloti i drugi bendovi. U okviru pratećeg programa Narodni muzej Leskovac i Narodna bibolioteka "Radoje Domanović" organizuju prigodne izložbe.

Ova manifestacija ima punu podršku lokalne samouprave, privrednih subjekata i svih ustanova kulture u Leskovcu, kao i da je manifestacija od opšteg interesa kako za grad, tako i za Republiku.


Tagovi

Roštiljijada Najveća pljeskavica Majstori roštilja Takmičenje


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li znate koje su ovo životinje? Mala pomoć: Majka ih je okotila 13 :D