Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Macfrut 2019
  • 07.05.2019. 10:30

Macfrut 2019 - autentični međunarodni sajam

Macfrut postaje sve više međunarodna trgovinska manifestacija koja pruža priliku za poslovanje, a istovremeno predstavlja tehničku ekspertizu, znanje i odlične proizvode sa lokalnog područja.

Foto: Macfrut.com
  • 110
  • 4
  • 0

Kongres tropskog voća - prvi događaj ovog tipa u Evropi posvećen je egzotičnom voću. Tokom tri dana sajma biće reči o istraživanju trendova na tržištu, potrošnji, trgovini, ali i naučnom razvoju, tehnologijama i metodama prodaje proizvoda, za kojima postoji povećana potražnja na međunarodnom tržištu.

Macfrut 2019 održaće se od 8. do 10. maja u Rimini Expo Centru. Sajam je otvoren za posetioce od 9.30 do 18 sati. 

Najnovije vesti vezane za Macfrut 2019. možete pronaći u ovoj brošuri

Događaj se preporučuje profesionalcima u ovoj oblasti, od onih koji se bave proizvodnjom i trgovinom do onih koji se bave logistikom, pakovanjem i tehnologijom.

Na sajmu će biti prisutan sve veći broj italijanskih i stranih kompanija koje su učesnici, ali i širok spektar inicijativa koje imaju za cilj promovisanje inovacija i internacionalizaciju, koja ga čini značajnim događajem.  

Izlagači će predstavljati celokupni lanac snabdevanja, odnosno, 11 sektora (seme, oplemenjivanje biljaka i rasadničarstva, biljne tehnologije, proizvodnja, trgovina i maloprodaja, mašine za obradu, materijali za pakovanje, sveže rezanje, sušeno voće, logistika i usluge). Biće održani poslovni sastanci u potpuno opremljenim konferencijskim salama i brojni dodatni događaji koji posetiocima nude ne samo poslovne prilike već i priliku za učenje i diskusiju.  

Macfrut postaje sve više međunarodna trgovinska manifestacija koja pruža priliku za poslovanje, a istovremeno predstavlja tehničku ekspertizu, znanje i odlične proizvode sa lokalnog područja.

Karte možete kupiti i online, preko ovog linka


Tagovi

Macfrut 2019 Rimini Expo centar Voće i povrće Trgovinska manifestacija


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB