Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGROmashEXPO
  • 04.01.2022. 18:00

Mađarski AGROmashEXPO od 26. do 29. januara u Budimpešti

Na jednom mestu biće predstavljeni poljoprivredna mehanizacija, usluge, nagrađivani proizvodi, tehničke inovacije i kvalitetni stručni programi.

Foto: AGROmashEXPO
  • 235
  • 9
  • 0

AGROmashEXPO je najvažnija sajamska manifestacija mađarske poljoprivredne industrije, a održaće se od 26. do 29. januara. Na jednom mestu biće predstavljeni poljoprivredna mehanizacija, usluge, nagrađivani proizvodi, tehničke inovacije i kvalitetni stručni programi.

U 2022. godini događaj će biti posvećen uspostavljanju ličnih kontakata i poslovanju, a održaće se obnovljenom kongresnom i izložbenom centru HUNGEXPO u Budimpešti.

Na njemu će se realizovati predavanja koja će predstaviti najnovije inovacije i agrarna dostignuća, a proizvođači mehanizacije izložiće svoje najbolje i nove eksponate.

Za nagrade za razvoj domaćih i međunarodnih proizvoda vlada velko interesovanje te je stigao veliki broj prijava. Glavni kriterijumi su bili inovativnost kod proizvoda, njegov uticaj na životnu sredinu, savremena uloga u agraru i vrednost njegove primenljivosti u praksi.  

U tradiciji manifestacije je bogat popratni program. Tako će se održati Dan poljoprivrednog marketinga i medija, a Nacionalna asocijacija uzgajivača žitarica će prikazati tradicionalni terenski stručni dan.

Ove godine se organizuje i PREGA AgRobot Show gde će posetioci moći da vide dostignuća u robotici ovog sektora, a tada će se predstaviti i Nacionalna asocijacija proizvođača poljoprivredne mehanizacije.


Tagovi

Mađarska Budimpešta AGROmashEXPO PREGA AgRobot Show Sajam


Autorka

Ranka Vojnović

Više [+]

Ranka je diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrtarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.