Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Inovativno snabdevanje energijom
  • 10.10.2016. 15:58

Međunarodni sajam energije

Svoje učešće na sajmu imaće preduzeća koja se bave različitim sistemima energije od kojih su najveći biogas i kogeneracija, energija iz slame i drveta i energija vetra.

Foto: energy-decentral.com
  • 56
  • 2
  • 0

EnergyDecentral je međunarodni sajam o inovativnom snabdevanju električnom enerijom. Sajam se održava u Hanoveru od 15. do 18. novembra.

Na sajmu će više od 300 izlagača predstaviti poslednje trendove razvoja i decentralizovanog snabdevanja električnom i toplotnom energijom. Učešće na sajmu ima i Nemačka asocijacija biogasa.

Svi aspekti ovog važnog sektora će biti priedstavljenji, a svoje učešće na sajmu imaće preduzeća koja se bave različitim sistemima energije od kojih su najveći biogas i kogeneracija, energija iz slame i drveta i energija vetra. Rešenja inteligentnih i sistema za skladištenje energije takođe će biti prezentovane posetiocima sajma.

Foto: energy-decentral.com


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić