Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Beoplantfair 2018
  • 23.03.2018. 09:00

Međunarodni sajam hortikulture, uz još dve izložbe, u Beogradu

Bašta u srcu grada je sinonim za Međunarodni sajam hortikulture - Beoplantfair. Ovu najšareniju manifestaciju Beogradskog sajma obogaćuju dve velike tematske izložbe:  Izložba lekovitog bilja i preparata od meda Darovi prirode i  Izložba baštenskih i parkovskih mašina Motoplantexpo.

Foto: Beogradski sajam
  • 366
  • 16
  • 0

Bašta u srcu grada je sinonim za Međunarodni sajam hortikulture - Beoplantfair. Ovu najšareniju manifestaciju Beogradskog sajma obogaćuju dve velike tematske izložb:  Izložba lekovitog bilja i preparata od meda Darovi prirode i  Izložba baštenskih i parkovskih mašina Motoplantexpo.

Izlagači su iz zemlje i inostranstva, a predstavljaju sve oblasti hortikulture - uzgajanje cveća i cvetnog materijala, proizvodnju sadnica i semenskog materijala, voćarstvo, vinogradarstvo, pčelarstvo, gajenje lekovitog bilja, uzgoj i održavanje zelenih površina, pejzažnu arhitekturu.

Prijave potražite ispod teksta!

Očekuje se više od 100 izlagača, na gotovo 3.000 m2  zatvorenog prostora i 900 motvorenog prostora, kao i 4.000 posetilaca. 

Manifestacija će se održati od 3. do 7. aprila u Halama 2 i 1A.


Dokumenti


Tagovi

Beoplantfair Darovi prirode Motoplantexpo Hortikultura Beogradski sajam


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Unutrašnjost drevnog manastira Svetog Nikole u Vranju.