Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Myplant & Garden
  • 31.01.2020. 09:00
  • Milano, Italija

Međunarodni sajam hortikulture, vrtova i formiranja zelenih površina

Posetite međunarodni zeleni sajam za hortikulturu, vrtove i formiranje zelenih konstrukcija i površina koji će se uskoro održati u italijanskom Milanu.

Foto: Myplant & Garden
  • 161
  • 6
  • 0

Myplant & Garden je međunarodni zeleni sajam hortikulture, vrtova i formiranja zelenih konstrukcija i površina, a održaće se od 26. do 28. februara 2020. godine u Milanu (Italija), u izložbenom prostoru Fiera.

Prošle godine na sajmu su se predstavila 733 izlagača na 45.000 m2 izložbenog prostora, a posetilo ga je 20.100 posetilaca. Sajam je u samo pet godina postao lider među italijanskim sajmovima sličnog karaktera, a na njemu se sastaju sve delatnosti iz te branše. Privlači i mnoge međuranodne izlagače, stručnjake i kupce.

U tri dana sajma planirano je 9 izložbenih sektora: rasadnici, cveće, lonci i posude za uzgoj, mašine, usluge, briga o vrtu, vrtni nameštaj te ukrasi.

Istovremeno, u saradnji sa italijanskim i strateškim partnerima iz inostranstva, na sajmu će se održati brojni sastanci u cilju stvaranja poslovnih veza kao i stručni seminari na kojima će učestvovati međunarodno poznati govornici, udruženja i kompanije iz tog sektora. Planirani su i događaji u vezi sa urbanom i šumskom arborikulturom, gde će se moći saznati više o planiranju i održivom upravljanju drvećem, kao i oni koji će povezati prostor sa sektorima održavanja stvarajući prirodnu vezu između dizajna, stvaranja i upravljanja sportskim terenima.

Kako je na sajmu Myplant & Garden bilo prošle godine, pogledajte u videu: 


Tagovi

Myplant & Garden Milano Italija Međunarodni sajam Hortikultura Šumarstvo Vrtovi


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!