Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 25.08.2021. 12:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Međunarodni sajam poljoprivrede od 18. do 24. septembra - antigenski test uračunat u cenu karte

Brzi antigenski test uračunat je već u cenu karte - 600 dinara pojedinačna i 400 dinara je cena ulaznice po osobi u organizovanim posetama, dok deca od sedam do 12 godina i penzioneri ulaznicu plaćaju 250 dinara, kaže Slobodan Cvetković.

Foto: Verica Matić
  • 1.073
  • 121
  • 0

Nakon obaveštenja da je Novosadski sajam dobio dozvolu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za održavanje 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma, 53. međunarodnog sajma lova i ribolova i Sajma ekologije, od 18. do 24. septembra, organzatori su obezbedili i brze antigenske testove koji su već uračunati u cenu karte i neće biti dodatno naplaćivani.

"Za Novosadski sajam zdravlje svih učesnika je najvažnije i zato se i dalje prati epidemiološka situacija, a kao društveno-odgovorna kompanija, u tom periodu učinićemo sve napore da bezbednost izlagača i posetilaca ne bude ugrožena", rekao je generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

Pojedinačna ulaznica - 600 dinara

Uslov za održavanje priredbi je poštovanje svih protokola i mera - Digitalni zeleni sertifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom KOVID-u 19), negativan PCR ili brzi antigenski test.

"Uz veliku podršku Grada Novog Sada obezbedili smo sredstva za brze antigenske testove i za izlagače i posetioce (koji nemaju neki od potrebnih dokumenata). Taj brzi antigenski test neće biti dodatno naplaćivan. Uračunat je već u cenu karte - 600 dinara pojedinačna i 400 dinara je cena ulaznice po osobi u organizovanim posetama, dok deca od sedam do 12 godina i penzioneri ulaznicu plaćaju 250 dinara", kaže Cvetković i dodaje da ako se bude povećavao broj zaraženih, neće biti moguće da se neko od zaraženih nađe u krugu Sajma.

Za posetioce (diplomatske i poslovne delegacije, kao i široku publiku) i izlagače koji dolaze iz inostranstva, važiće dokument koji je prikazan prilikom ulaska u Srbiju. Uz brojne domaće izlagače, dolazak su najavile firme iz Češke, koja je zemlja partner, Italije, Španije, Belorusije, Poljske, Holandije, Turske, kao i susednih zemalja.

Međunarodni poljoprivredni sajam ključni je događaj na polju agrobiznisa u ovom delu Evrope i mesto na kojem Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i sve relevantne pokrajinske i gradske institucije Novog Sada predstavljaju subvencije za poljoprivrednu proizvodnju, a izlagači najnovija dostignuća u poljoprivredi, proizvode i iskustva.


Tagovi

Međunarodni sajam poljoprivrede Novosadski sajam Slobodan Cvetković Antigenski tekst Cena ulaznice


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Drage autorke, srećan nam 8.mart. Slovačka redakcija trećeg kanala Radia Novi Sad je svojim koleginicama čestitala ovaj praznik na nesvakidašnji i ukusniji način. Kažu kolege, ove godine preskačemo karanfile. :D