Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gradačački sajam
  • 05.07.2023. 09:00
  • Gradačac

Mešanović: Jubilarni 50. Sajam šljive biće jedan od najbolje organizovanih

U toku su opsežne pripreme za jubilej najstarijeg specijalizovanog sajma u BiH.

Foto: Sajam šljive/Dino Peštalić
  • 111
  • 22
  • 0

Grad Zmaja od Bosne se uveliko priprema za jubilarni 50. gradačački sajam šljive. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije održaće se od 23. do 26. avgusta. Na najstarijem specijalizovanom sajmu u Bosni i Hercegovini učestvovaće proizvođači semenskog i sadnog materijala, proizvođači i prerađivači voća i povrća, mesa i mesnih prerađevina, alata i mehanizacije, domaćih životinja i brojni drugi, najavili su iz Organizacionog odbora.

Opsežne pripreme

Osim iz Bosne i Hercegovine, izlagači stižu i iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Francuske i Turske.

Organizacioni odbor 

"Ovih dana vrše se opsežne pripreme za jubilarnu privredno-turističku manifestaciju i očekujemo da ćemo ove godine imati jedan od najbolje organizovanih sajmova u Gradačcu", ističe voditelj Turističke kancelarije Turističke zajednice grada Gradačca Ensar Mešanović.

Kako je najavio, na sajmu će ugostiti i neke od vodećih kompanija u oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije. U četiri dana ove tradicionalne sajamske manifestacije biće organizovane prezentacije najnovijih proizvoda i usluga iz sektora proizvodnje i prerade hrane i pića, poljoprivredne mehanizacije i zaštitnih sredstava.

Jubilarne nagrade

Takođe, održaće se i niz okruglih stolova, kolektivnih izložbi i prezentacija programa iz područja poljoprivrede i biznisa. Jedan od sadržaja ovogodišnje manifestacije je i 6. sajam pčelarstva s međunarodnim učešćem.

Šljiva je othranila generacije u gradu Zmaja od Bosne

elja nam je da manifestacije bude ceremonijalnog karaktera i tim povodom ćemo dodeliti jubilarne nagrade ljudima koji su započeli ovu sajamsku priču u našem gradu, ali i da damo priznanja institucijama i firmama koje su bile uz ovaj sajam”, rekao je Mešanović.

I ove godine će biti dodeljena prestižna priznanja i medalje za kvalitet Sajma šljive. Organizatori najavljuju zanimljiv i atraktivan kulturni program kao prateći deo manifestacije.


Tagovi

Gradačački sajam Sajam šljive Jubilarno izdanje Ensar Mešanović Manifestacija


Autorka

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.


Partner

Sajam šljive Gradačac

Husein Kapetana Gradaščevića 7, 76250 Gradačac, Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0) 35 817 222, e-mail: info@gradacackisajam.ba web: https://gradacackisajam.ba/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Velika zlatna medalja i pehar šampiona u grupi proizvoda od mesa za "Vlašku magiju" - gotovo jelo. Medjunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu.Presrećni smo 😀 Čestitamo svim kolegama 👏 @vlaska__magija @novosadski_sajam #vlaškamagijagoto... Više [+]