Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival vina
  • 25.08.2022. 13:30
  • Sremski okrug, Vojvodina, Sremska Mitrovica

Na Vinskom Parku u Sremskoj Mitrovici više od 100 vinarija

Ova manifestacija održava se petu godinu zaredom u Gradskom parku u cilju promocije vinske kulture u Sremu i približavanja proizvođača njihovim krajnjim potrošačima.

Foto: Facebook/VINSKI PARK Sremska Mitrovica
  • 176
  • 34
  • 0

Više od 100 vinarija iz Srbije i 24 malih proizvođača delikatesnih prehrambenih proizvoda predstaviće se 27. avgusta na festivalu fina "Vinski Park" u Sremskoj Mitrovici.

Pred više od 700 domaćih vrhunskih vina posetioci će moći, od 18 sati do ponoći, da uživaju i u vinima iz Gruzije, koja je ove godine zemlja gost festivala, prenosi RTV

Ova manifestacija održava se petu godinu zaredom u Gradskom parku u cilju promocije vinske kulture u Sremu i približavanja proizvođača njihovim krajnjim potrošačima.

Na svojoj fejsbuk stranici Vinski Park najavio je neke od vinarija koje će prisustvovali festivalu, uz napomenu, da pored dobrog vina posetiocima će biti na raspolaganju i prerađevine od mesa po kojima je Srem poznat od šunki do kulena, ali i tradicionalna jela zemlje gosta.

Događaj će biti ispraćem i muzičkim programom.


Tagovi

Vinski Park Sremska Mitrovica Vina Srbije Vina Gruzije


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kačamak sa čvarcima na vranjanski način.