• Bjelovarski sajam
  • 10.01.2017. 18:00

Ne propustite Pčelarski sajam u Gudovcu

Istovremeno uz 13. međunarodni pčelarski sajam, u Gudovcu će se 11. i 12. februara održati Izložba vina i vinogradarske opreme.

Foto: bj-sajam.hr
  • 1.808
  • 89
  • 0

13. međunarodni pčelarski sajam održaće se na Sajamskom prostoru Gudovac 11. i 12. februara 2017. godine.

Najveći pčelarski sajam u regionu ponovno očekuje nastup preko 100 izlagača, kao i dolazak hiljade posetilaca iz Hrvatske i okolnih država. Na prethodnim pčelarskim sajmovima beleži se nastup izlagača iz Srbije, Austrije, BiH, Grčke, Italije, Mađarske, Poljske, Slovenije, Ukrajine, Finske, Francuske, Češke.

Uz tradicionalni Pčelarski sajam ponovno će se u istom terminu održati i Izložba vina i vinogradarske opreme (Paviljon 9), koja će svojim sadržajima ponovno obogatiti "najslađu" sajamsku manifestaciju.

Program sajma

Pčelarski sajam će tradicionalno biti podeljen u tri osnovne celine:

  1. izložba i prodaja meda i pčelinjih proizvoda - Paviljon 1 i Paviljon 8.
  2. izložba i prodaja pčelarske opreme - Paviljon 8,
  3. edukativni deo - Paviljon 4 (aukcijski prostor).

Pčelari inovatori će ponovno moći da prikažu svoje inovacije u posebnom izložbenom prostoru. Od ostalih događanja izdvajaju se amatersko takmičenje u pripremi medenjaka, kulinarski šou i posebna novost - ocenjivanje najlepše uređenih izložbenih prostora.

Šta je potrebno za prijavu na sajam?

Iz Bjelovarskog sajma skreću pažnju svim izlagačima iz inostranstva, koji žele da promovišu ili da prodaju svoju robu na Pčelarskom sajmu, da se jave kako bi dobili sve potrebne informacije vezane uz privremene radne dozvole i carinske propise Republike Hrvatske.

Prijave za Pčelarski sajam primaju se do popune izložbenog prostora ili najkasnije do petka 27. 1. 2017. godine.

Prijavu potražite ovde.

Organizatori su Bjelovarski sajam d.o.o. i Hrvatski pčelarski savez.

Foto: bj-sajam.hr


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#mojepovrce Sargarepa evo tu je Kupus i salata Posejace sve to deca Pomoci ce Nata Poljoprivrednici mi smo mladi Nek niko se ne smeje Na kesici ne pise Kad treba da se seje Gledamo se mi u cudu Da ne ide dalje Moze li uputstvo Neko da posal... Više [+]