• SALON VINA 2019
  • 09.04.2019. 11:00

Novosadski salon vina - pomera granice

Ova manifestacija donosi pažljivo izabrane vinarije iz Srbije, zemalja regiona i najpoznatijih vinogorja u svetu.

Foto: Vedran Stapić
  • 82
  • 4
  • 0

U Novom Sadu, 12. i 13. aprila, u hotelu Park, održaće se drugi po redu Salon vina. Ova manifestacija donosi pažljivo izabrane vinarije iz Srbije, zemalja regiona i najpoznatijih vinogorja u svetu.

Pored klasičnih favorita, posetioci će imati priliku da probaju i novitete, kao i vina koja još uvek nisu izašla na tržište.

Na sajmu biće izloženo preko 500 vina iz 90 vinarija, a posetioci će imati priliku da prisustvuju radionicama, stručnim predavanjima i ekskluzivnim degustacijama. Novosadski salon vina okuplja najvažnije aktere domaće i regionalne vinske scene koji ove godine izlažu preko 500 različitih etiketa. Uz novitete, premijere i poznate favorite, 
tu je i bogat program radionica i degustacija.

Novosadski salon vina postao je mesto okupljanja vinskih stručnjaka, vinara, somelijera, trgovaca vinom, uvoznika i izvoznika, ali i ljubitelja vina. Na ovom mestu formiraju se trendovi, pomeraju granice, predstavljaju noviteti, susreću lokalna vinska scena i svetski priznati stručnjaci.

Radno vreme je od 14 do 20 sati. Cena ulaznice je 1.000 dinara, a cena kaucije čaše 500 dinara. 


Tagovi

Salon vina Novosadski sajam Vino Masterklas Somelijer


Autorka

Ivana Živanić

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.