Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sladak život
  • 22.05.2019. 11:00

Otkrijte zašto se čokolada i vino tako dobro slažu na Festivalu poslastica

Festival poslastica i slatkiša, pod nazivom Sladak Život, biće održan u subotu i nedelju, 25. i 26. maja, u Domu omladine, u Beogradu. Manifestacija je otvorena za posetioce od 10 do 21 sat. 

Foto: Facebook/Sladak život
  • 95
  • 4
  • 0

Festival poslastica i slatkiša, pod nazivom Sladak Život, biće održan u subotu i nedelju, 25. i 26. maja, u Domu omladine, u Beogradu, koji je ujedno i partner manifestacije.

Manifestacija je otvorena za posetioce od 10 do 21 sat. Cena ulaznice je 250 dinara, a deca do 10 godina u pratnji roditelja imaju slobodan ulaz.

Na ovom događaju moći ćete da uživate u slatkim delikatesnim proizvodima, ručno rađenim u radionicama malih proizvođača i majstorskih radionica.

Biće izloženo više od 200 vrsta čokolade, krupnih i sitnih kolača, torti, slatkih kremova, sladoleda, meda i medenjaka. Pored velikog izbora slatkih čarolija, biće predstavljeni i zdraviji slatkiši, bez šećera i sa malo kalorija.

Svoj štand imaće i penzionerke koje pripremaju autentične domaće kolače. Predstaviće se i retke poslastice po recepturama iz starog Prizrena, kao i jedinstveni slatkiši iz raznih krajeva Srbije, koji inače nisu lako dostupni na tržištu. Takođe, po prvi put u Beogradu moći ćete da probate i francuske medenjake.

Za posetioce su pored degustacija organizovane i radionice o čokoladama koje su posvećene vinima, radionice pravljenja i ukrašavanja medenjaka, a biće predstavljeno i 3D štampanje na licu mesta unikatnih modli za testa za kolače i biskvite, prema idejama i želji posetilaca.

Izlagače koji će se predstaviti na ovom događaju možete pogledati ovde.


Tagovi

Festival poslastica Sladak život Dom omladine Radionice čokolade Domaći kolači Francuski medenjaci


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.