Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 24.03.2023. 13:30
  • Bjelovar, Hrvatska

Otvoren 24. Prolećni međunarodni bjelovarski sajam!

Od danas do nedelje sajam će biti otvoren za sve posetioce od devet do 18 sati.

Foto: Martina Pavlović
  • 91
  • 18
  • 0

Otvoren je 24. Prolećni međunarodni bjelovarski sajam u Hrvatskoj.

"Sada možemo reći da je prolećni, po veličini izložbenog prostora i broju izlagača, prestigao naš jesenji sajam“, izjavio je tom prilikom direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj rekavši kako je ovo najveći sajam u Gudovcu, ali i čitavoj Hrvatskoj do sada.

"Manifestacija se odvija na 100.000 metara kvadratnih. Mislim da u našoj zemlji tako veliki sajam nećemo videti“, dodao je navodeći da se može videti sve što se tiče poljoprivrede, a nalazi se u RH, ali i izvan nje jer se predstavljaju izlagači iz još 10-ak zemalja.

Prisutnima se obratila i ministarka poljoprivrede Marija Vučković.

 "Čestitam organizatorima što je svake godine sajam sve bolji i bolji, ali i međunarodnog karaktera", poručila je rekavši kako treba poboljšati infrastrukturu za pristup sajamskom prostoru.

Sajam je otvorila ministarka poljoprivrede Marija Vučković 

Ove godine čeka vas velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, građevinske i komunalne opreme kao i mašina, a svakako će ga obogatiti ogroman izbor semenske robe, zaštitnih sredstava i veštačkih đubriva za prolećnu setvu te veliki izbor sadnica, cveća i alata za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova.

Predstavljaju se i proizvodi hrvatskih preduzetnika i porodičnih poljoprivrednih gospodarstava. Neizostavan deo programa i ove godine su edukacije, stručna predavanja te nastupi kulturno umetničkih društava i mnogi drugi sadržaji svakako će svojim posetiocima upotpuniti iskustvo najveće privredne izložbe u Hrvatskoj.

Vozači, imaju obaveštenje za vas 

Parkiralište je, kao i inače, besplatno za sve posetioce, a cena ulaznica je pet evra po osobi ili porodična 10 evra za roditelje i dvoje dece.

Iz Bjelovarskog sajma su upozorili da radovi na pristupnim ulicama zahtevaju prilagodbu vozača. Tako će posetioci koji dolaze iz smera Farkaševac morati da idu zaobilaznim putem dok je onima koji dolaze iz smera Bjelovar te Velikog Korenova osiguran parking na obilaznici koji će regulisati policija. Do Gudovca je potom organizovan besplatan prevoz autobusima.

Navode i da je besplatan prevoz autobusima osiguran i za sve koji će se naći na autobuskoj stanici Bjelovar gde će svaki puni sat prevoziti posetioce prema Sajamskom prostoru. 

Tokom sva tri dana, od 24. do 26. marta, sajam će biti otvoren od devet do 18 sati.

Vidimo se!


Foto prilog


Tagovi

Bjelovarski sajam Zlatko Salaj Marija Vučković Prolećni međunarodni sajam


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.