Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sečanj
  • 19.09.2018. 17:00

Poljoprivredni sajam Jaša Tomić: Da prave vrednosti budu na ceni!

Cilj je unapređenje ruralne sredine kroz povezivanje poljoprivrednika i poljoprivrednih proizvoda.

Foto: TOO Sečanj
  • 236
  • 9
  • 0

Drugi Poljoprivredni sajam Jaša Tomić 2018 biće održan u Jaši Tomić - Opština Sečanj. Kako najavljuju organizatori, ovo je jedinstvena prilika da se poljoprivredni sektor okupi na jednom mestu i promoviše svoje proizvode i usluge. Cilj je unapređenje ruralne sredine kroz povezivanje poljoprivrednika i poljoprivrednih proizvoda, kako bi se uspostavili poslovni kontakti, koji bi mogli rezultirati sklapanjem poslovne saradnje, dobijanjem ideja, informacija i saveta za postizanje boljeg kvaliteta proizvodnje. A sa druge strane prezentovanje novina i savremenih tokova iz oblasti poljoprivrede.

"Održavanjem ovakvog jednog događaja, koji je izuzetno važan kako za našu opštinu tako i za ceo srednji Banat, želimo da postojećim i budućim poljoprivrednicima, njihovim udruženjima i zadrugama, kao i prerađivačima pružimo mogućnost informisanja i dobijanja savetodavnih usluga u vezi biznis planiranja; edukacije; povezivanje; promociju potencijala; brendova i usluga", kaže Miljana Milošević, direktorka TOO Sečanj.

Moto sajma je: "Zajedničkim snagama da prave vrednosti budu na ceni", a datum održavanja je 30. septembar.

Nastup na ovom sajmu za izlagače će biti bez kotizacije, a  formular za prijavu sa osnovnim informacijama o uslovima učešća potražite ispod teksta!

Informacije: e-mail: toosecanj@gmail.com, poljosajamjt@gmail.com
Tel: 060 /3 036 617, 064/3 742 043


Dokumenti


Tagovi

Jaša Tomić Poljoprivredni sajam 2018 Sečanj Miljana Milošević Prijava


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.